به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما؛ هادی ساعی پرافتخارترین ورزشکار المپیکی ایران و قهرمان پیشین تیم ملی تکواندو در نشست خبری در خصوص اتفاقات تکواندو گفت: قصد صحبت نداشتم و در این مدت سکوت کردم، چون بعد از المپیک نظرم را گفتم که به مذاق دوستان خوش نیامد. سه سال است که به خانه تکواندو نرفته ام، چون نمیخواهم اتفاق بدی برای تکواندو بیافتد. بعضی اوقات نبودنم به سود است تا دوستان با آرامش کار کنند.
وی افزود: میخوام یک بار با اهالی تکواندو حرف بزنم. دوست داشتم از طرف فدراسیون هم کسی باشد، چون قصد قضاوت یک سویه ندارم. اگر دوستان بودند این نشست بازخورد خوبی داشت و نظرات به اشتراک گذاشته میشد.
قهرمان تکواندو المپیک گفت: هر کسی انتقاد دارد غرض ورز نیست. میخواستم آنها هم باشند تا نظر فنی ارایه شود.
وی ادامه داد: در تکواندو به هر چیزی میخواستم رسیده ام و به دنبال پست نیستم. اگر سمتی بخواهم باید از آبرویم استفاده کنم. آن زمان که مدیر فنی بود واقعا وقت گذاشتم و حضورم موثر بود. با ۲ ماه فرصت تیم نوجوانان قهرمان جهان شد. در تیم ملی بزرگسالان هم افتخارات خوبی بدست آمد.
ساعی در خصوص انتخابات گذشته تکواندو گفت: صلاح بر این شد که بعد از انتخابات در کنار فدراسیون نباشم، چون دوستان از انتقاد خوششان نمیآمد. خودم نخواستم با فدراسبون همکاری کنم، چون نمیخواستم در تکواندو تنش ایجاد شود.
وی افزود: در المپیک هم دعوت بودم، اما به علت شرایط تکواندو لحظه آخر تصمیم گرفتم به ریو نروم خوشحالم که غایب بودم، چون بعد از این حواشی مقصر من قلمداد میشدم. همه جا دعوت میشم، اما در ایران کنار هستم. بعضیها فکر میکنند سکوت من برای سهم خواهی است.
این قهرمان المپیک گفت: میگویند من با فدراسیون زد و بند کرده ام در حالیکه این طور نیست.
وی درباره مسابقات جهانی کره افزود: مسابقات را از نزدیک دیدم. بازیکنان و مربیان تمام تلاش خود را کردند، اما تیم بزرگ افراد بزرگ میخواهد، یک جای کار ایراد داشت و من دلم برای تلاش بی باک سوخت. فکر میکنم امروز همدلی سابق در تیم وجود ندارد.
وی ادامه داد: زمانی ما هیچ امکاناتی نداشتیم، همدلی در بین ملی پوشان و اعضای تیم وجود داشت، حالا امکانات موجود است، اما همدلی وجود ندارد و اتفاقات خوبی رخ نمیدهد.
ساعی در مورد حضور هشت ساله اش در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی تکواندو گفت: آن زمان کمیته ورزشکاران ارزش چندانی ندلشت، اما حالا شرایط فرق کرده و تاثیرگذار است و مستقل عمل میکند. من عضو کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک هستم که به طور مستقیم با فدراسیون بین المللی المپیک در ارتباط است.
وی افزود: دوستان یوسف کرمی را به فدراسیون جهانی معرفی کردند، اما همه میدانند من باید به کمیته ورزشکاران فدراسبون جهانی تکواندو معرفی میشدم. با این حال ما رایزنی کردیم، اما کرمی با یک رای کمتر انتخاب نشد در حالیکه فرد منتخب وارد هیئت اجرایی فدراسیون جهانی شد. جای تاسف دارد، چون من ضرر نکردم.
کاپیتان پیشین تیم ملی تکواندو گفت: زمانی اردن مدال مهمی نداشت، اما حالا دو نماینده در فدراسیون جهانی دارد و ما به راحتی جایگاه خود را از دست دادیم.
وی درباره انتخاب مهدی بی باک سرمربی تیم ملی ادامه داد: آرای کمیته فنی به سود بی باک نبود، اما رییس فدراسیون تکواندو مشورتی عمل نمیکند. بی باک فرد کوچکی نیست. فدراسیون کسی را میخواهد که تحت سلطه خود باشد. او در عرصه مربیگری تجربه زیادی دارد، اما باید در کنار او مشاوران خوبی باشد. نصر و افشار هم در بین باتجربهها هستند.
قهرمان پیشین تیم ملی تکواندو گفت: در کره همه کارها برعهده کادر فنی تیم ملی بود و آنها همه کار میکردند. مدیر فنی ما کوچکترین افتخاری در تکواندو ندارد و در کره اکثر نفرات ناراضی بودند و تعاملی وجود نداشت. او به جای ذوالقدری با این همه تجربه آمده است. من و ذوالقدری مدیر فنی تیمهای ملی بودیم و به تنهایی کار میکردیم، اما مدیر جدید دفتر و دبیر دارد!
وی افزود: قرعه سخت برای ما در مسابقات جهانی وجود نداشت. فدراسیون تکواندو هم دو بار پشت مدال کیمیا علیزاده پنهان شده است. در صحنهای شاهد بودم که علیزاده تمام توانایی خود را از دست داد و این به علت بیماری اش بود. در مجموع با وجود مانور مدال علیزاده در رده بندی بانوان را کنار میگذاریم.
وی تاکید کرد: متاسفانه اطلاعات غلط به وزیر ورزش میدهند و او هم حق دارد که حمایت کند. من هم تشکر میکنم از وزیر، اما از دوستانی که کنار وزیر هستند میخواهم اطلاعات درست به او بدهند و صحبتهای منتقدین را بشنوند، نمیخواهم برای وزیر تعیین تکلیف کنم.
های ساعی در خصوص حمایت داورزنی معاون وزیر ورزش از پولادگر رییس فدراسیون تکواندو گفت: معتقدم مسوولان منتقدان هر رشته را دعوت و با آنها صحبت کنند. انتظار داشتم از داورزنی که حداقل از من به عنوان پرافتخارترین ورزشکار المپیکی در خصوص مسایل کلان ورزش و بعد تکواندو از من دعوت کند و این گلایه را از او دارم، چون تکواندو یک رشته تخصصی است.
وی افزود: نماینده تکواندو در کمیته ملی المپیک به پیشنهاد پولادگر سالیان سال است که انتخاب شده است، اما او چطور میتواند بر فدراسیونی نظارت کند که خودش عضو کمیته فنی بوده و این تخلف است.
قهرمان پرافتخار تکواندو گفت: زمانی که میخواستم کاندیدا انتخابات بشوم به درخواست خانواده تکواندو بود و از پولادگر اجازه گرفتم. قبل از آن، چون برای فدراسیون پول آوردم و کمک میکردم خوب بودم، اما بعد از نامزدی در انتخابات دروغگو شدم. عکس من را از سالن فدراسیون برداشتند، اما افتخاراتم را نمیتوانند حذف کنند.
وی ادامه داد: من برای نخستین بار مهدی بی باک را آوردم. علت آن هم این بود که گزینه دیگری نداشتیم. او گزینه نخست ما نبود، چون کسی با فدراسیون کار نمیکرد. بی باک خیلی خوب کار کرد و زحمت کشید. مقانلو مربی بزرگی بود و مکمل خوبی داشت.
ساعی گفت: بی باک نیاز دارد که فرد بزرگی در کنارش باشد. ذوالقدری فرد تاثیرگذاری در سالهای اخیر نبود، چون به نوعی حذف شده بود. او استاد من است، اما اشتباهاتی داشت و کمرنگ شده بود.
وی افزود: اگر حس کنم که بتوانم به تکواندو میتوانم کمک کنم مانند دوره گذشته میآیم. کل محوطه و اماکن آن با کمک من بوده است. در غیر این صورت در انتخابات حاضر نمیشوم.
مدیر فنی اسبق تیم ملی تکواندو گفت: پولادگر در ناکامیها همچون افتخارات گذشته که بدست آورده، سهم دارد. آب اگر در جایی بماند میگندد. او باید زودتر از اینها و در اوج باید کنار میرفت. پولادگر بهتر از این میتواند تصمیم بگیرد. مطمئن باشید که اگر تیم قهرمان میشد نفر اول در نشست رسانهای حاضر میشد. اما حالا او پاسخگو نیست.
وی افزود: او چند سال دین داشت و چند سال هم میگوید که بدهی دارد. امیدوارم کسی پیدا شود بدهی او را بپردازد. من حاضرم بدهی مالی او را بپردازم. او به جوانان زیادی بدهی دارد و نمونه اش مهدی خدابخشی و بهنام اسبقی است. محمد باقری معتمد نایب قهرمان المپیک، چون میخواست به من در مجمع رای بدهد خانه نشین شده است. پولادگر غرض ورزی شخصی دارد. خدابخشی را چند کشور میخواست و با او صحبت نکردیم.
وی در خصوص نابلدی فدراسیون تکواندو در خصوص دوپینگ غیرعمد امید عمیدی گفت: برای محرومیت عمیدی با رییس جهانی تکواندو در کره صحبت کردم. مقصر اصلی فدراسیون و تیم پزشکی بود و فدراسیون نتوانست خوب از این تکواندوکار دفاع کند. نامه درخواستی هم برده بودم. متاسفانه در کره قضیه دوپینگ دو نفر دیگر هم رو شد و دبیر کل جهانی صلاح ندانست موضوع عمیدی را مطرح کنم و این ضعف مدیریت فدراسیون تکواندو است.
ساعی ادامه داد: مهرههای خوبی را از دست دادیم. پولادگر همه را فراری داد تا خودش بماند.
وی در خصوص نامه برخی منتقدان به وزیر ورزش افزود: این بیانیهها به سود نیست و جبههای بر علیه منتقدان است و فدراسیون به سود خود در وزارت ورزش استفاده کرد. این بیانیه برای انتقال صحبتها به وزیر بود. وزیر ورزش اعلام کرد خبری از تغییرات نیست، اما میدانم که اینطور نخواهد بود و باید منتظر انتخابات باشیم.
ساعی در خصوص بازگشت بازیکنانی که تبعه شده اند و رضا مهماندوست گفت: ربطی به رییس شدن من در فدراسیون ندارد و من کارهایی برای کمک به بازگشت بازیکنان میکنم. شرایط مهماندوست مشخص است و او در جمهوری آذربایجان خوب است و او هنوز قرارداد دارد.
وی در خصوص لیگ برتر تکواندو ادامه داد: قبلا لیگ تاثیرگذاری داشتیم و همه ملی پوشان از جمله خودم در لیگ شرکت میکردیم و با آمادگی به تیم ملی میرفتیم، اما حالا ملی پوشان در لیگ غایب هستند.
او در مورد نامه مهدی خدابخشی به فدراسبون جهانی برای دعوت نشدن به اردوی تیم ملی گفت: ۲ مسابقه جایزه بزرگ را از خدابخشی گرفته اند و به او گفته اند که میتواند در بازیهای رزمی شرکت کند.
ساعی ادامه داد: درخواست دارم که اگر وزیر وقت دیدن من را ندارد حداقل صحبتهای من را گوش کند.
وی گفت: همدلی در تکواندو این است که افرادی که کنار رفته اند، به تکواندو بازگردند. چرا کشتی بعد از این همه درگیری به آرامش رسیده است، چون خادم از همه منتقدان برای صحبت و مشاوره دعوت کرده است.
قهرمان پیشین تیم ملی تکواندو گفت: در کره وقتی بازیکنان با من صحبت می کردند توبیخ می شدند. من عادت به دخالت ندارم اما هر جا که پولادگر بود مسوولان و اعضای تیم سمت من برای صحبت نمی آمدند.
وی در خصوص ارتباط خوبش با فدراسیون جهانی افزود: شخصا به مسابقات جهانی کره دعوت شدم. به عنوان سفیر ورزشی تکواندو دنیا برای کمپ حمایت از کودکان بی سرپرست دعوت شدم و برنامه های دیگری هم در این دعوتنامه وجود داشت.
وی در پایان گفت: من همچنان پیشنهاد مناظره و نظرسنجی را با مسئولان فدراسیون تکواندو دارم.