ایران و کنیا موافقتنامه اجتناب از دریافت مالیات مضاعف امضا کردند
در سفر هیئت بزرگ تجاری تخصصی ایران به کنیا، موافقتنامه اجتناب از دریافت مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی در مورد مالیات های بر درآمد و سرمایه بین ایران و کنیا امضا شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران به نقل از مرتضی دیلان رایزن بازرگانی ایران در کنیا، در جلسه ای با حضور سفیر ایران و قائم مقام وزیر خزانه داری ملی کنیا اسناد تصویب موافقتنامه اجتناب از دریافت مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی در مورد مالیات های بر درآمد به امضاء طرفین رسید.
در این نشست کامائو ثوگه، قائم مقام وزرت خزانه داری کشور کنیا، با اشاره به ضرورت بازنگری و توسعه ظرفیت های همکاری دو کشور در اکثر حوزه های کشاورزی، صنعتی و بازرگانی، خواستار انتقال تجربیات ایران در حوزه های مختلف شد و اظهار داشت با نهایی شدن موافقت نامه مذکور فعالان اقتصادی دوکشور شاهد افزایش سرمایه گذاری و ارتقاء سطح روابط اقتصادی و بازرگانی دو کشور خواهند بود.
همچنین فرجوند، سفیر جمهوری اسلامی ایرا
به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران به نقل از مرتضی دیلان رایزن بازرگانی ایران در کنیا، در جلسهای با حضور سفیر ایران و قائم مقام وزیر خزانه داری ملی کنیا اسناد تصویب موافقتنامه اجتناب از دریافت مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی در مورد مالیاتهای بر درآمد به امضاء طرفین رسید.
در این نشست کامائو ثوگه، قائم مقام وزرت خزانه داری کشور کنیا، با اشاره به ضرورت بازنگری و توسعه ظرفیتهای همکاری دو کشور در اکثر حوزههای کشاورزی، صنعتی و بازرگانی، خواستار انتقال تجربیات ایران در حوزههای مختلف شد و اظهار داشت با نهایی شدن موافقت نامه مذکور فعالان اقتصادی دوکشور شاهد افزایش سرمایه گذاری و ارتقاء سطح روابط اقتصادی و بازرگانی دو کشور خواهند بود.
همچنین فرجوند، سفیر جمهوری اسلامی ایران در این نشست اظهار داشت: کنیا به عنوان دروازه ورود به شرق آفریقا همواره برای جمهوری اسلامی ایران به عنوان دروازه ورودی به کشورهای حوزه CIS و سایر کشورهای منطقه یک شریک تجاری مطمئن و بازاری مناسب برای فعالیتهای تجاری و اقتصادی بوده است.
در پایان پس از امضاء اسناد ازجانب سفیر ایران و طرف کنیایی، ابراز امیدواری شد که در آیندهای نزدیک شاهد توسعه روزافزون همکاریهای دوجانبه باشیم.
ن در این نشست اظهار داشت: کنیا به عنوان دروازه ورود به شرق آفریقا همواره برای جمهوری اسلامی ایران به عنوان دروازه ورودی به کشور های حوزه CIS و سایر کشور های منطقه یک شریک تجاری مطمئن و بازاری مناسب برای فعالیت های تجاری و اقتصادی بوده است.
در پایان پس از امضاء اسناد ازجانب سفیر ایران و طرف کنیایی، ابراز امیدواری شد که در آینده ای نزدیک شاهد توسعه روزافزون همکاری های دوجانبه باشیم.