کشت ذرت در چهار هزار و پانصد هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس ؛ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال حدود پنجاه هزار تن ذرت دانه ای و علوفه ای تولید شود که پنج درصد بیشتر از پارسال است. سید رضا امیری زاده افزود : بهره گیری از بذر مرغوب ، شبکه آبیاری نوین ، مدیریت مزرعه ، استفاده از کود های ریز مغذی و خاک ورزی حفاظتی علت افزایش تولید امسال است. ذرت علو فه ای به مصارف دامداری های استان و ذرت دانه ای برداشت شده برای روغنکشی به استانهای تهران، کرمان، خراسان و اصفهان فرستاده می شود. شهرستان های حاجی آباد و رودان از مناطق مهم کشت ذرت در هرمزگان است. کشت ذرت تا پایان شهریور ادامه دارد و فصل برداشت محصول از اواخر آذر تا نیمه بهمن ماه است. ذرت دانه ای با هدف تامین دانه های روغنی و ذرت علوفه ای برای تامین خوراک دام در هرمزگان تولید می شود.