به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما از اراک ؛ حجت الاسلام حسینی امام جمعه ساوه در خطبه های نماز جمعه این شهرستان با اشاره به اینکه مساله اصلی کشورمشکلات معیشتی مردم و اشتغال جوانان است از دولت خواست با انتخاب افراد شایسته از هر تفکر سالم و معتقد به انقلاب برای حل این مشکلات کوش کند.
در زندیه حجت السلام ابراهیمی امام جمعه این شهرستان سالروز پیروزی مردم بر فتنه ۷۸ در ۲۳ تیر را یادآور شد و افزود: دشمنان سالها برای فتنه های 78 و 88 برنامه ریزی کردند اما حضور و پشتیبانی مردم از ولایت وفقیه تمام توطئه ها را بر باد داد و سردمداران به خارج فرار کردند.
حجت الاسلام حسینی امام جمعه خمین به خصومت تاریخی دولت فرانسه با ملت ایران در طول سالیان گذشته اشاره کرد و گفت: این دولت در طول سال های پس از انقلاب به مامن و مکانی برای گرد هم آمدن اعضای گروهک منحوس و تروریستی منافقین تبدیل شده است.
در فرمهین حجت الاسلام شاکری امام جمعه موقت فراهان با اشاره به تاثیر عفاف و حجاب بر کاهش اسیب های اجتماعی گفت: معضل بی حجابی فقط برای فرد بی حجاب مشکل ایجاد نمی کند بلکه تمام اعضای جامعه را دربرمی گیرد
حجت الاسلام موسوی امام جمعه شازند با قدردانی از بانوانی که در روز 21 تیر ماه با حضور در تجمع های صیانت از حریم خانواده ،حماسه خلق کردند تصریح کرد: تشکیل وزارتخانه امر به معروف و نهی از منکر از جمله مسائل مهمی است که باید نمایندگان مجلس اقدام کنند.
در آشتیان حجت الاسلام نیشابوری امام جمعه این شهرستان با تبریک آزادسازی شهر موصل شهر بزرگ عراق گفت : برای آرامش دنیا یک راه وجود دارد و آن برگشت آمریکایی ها به خانه خود و رها کردن مردم است .
حجت الاسلام مومنی امام جمعه تفرش با اشاره به شهادت امام صادق(ع) از بین بردن حرمتهای اهل بیت(ع) را یکی از برنامه های اصلی دشمنان و حفظ حرمت اهل بیت را از وظایف مومنان، (ع)دانست.
در محلات حجت الاسلام ربانی امام جمعه این شهرستان گفت:نقش مرجعیت و وحدت مردم مردم در مبارزه با ظلم و ستم وکمک ها و مشاوره های ایران وخون شهدای مدافع حرم موجب پیروزی بر داعش در سوریه و عراق شد.
حجت الاسلام کرامتی امام جمعه دلیجان 26 تیر ماه سالروز تاسیس شورای نگهبان توسط امام راحل را گرامی داشت و گفت: شورای نگهبان به خوبی توانسته از انقلاب اسلامی دفاع کند و این امر نشان دهنده تلاش اعضای شورای نگهبان است.
در خنداب حجت السلام مجدی زاده امام جمعه این شهرستان گفت : حجاب و عفاف در همه ادیان الهی به ویژه دین اسلام مورد توجه بوده و با اهتمام قشرهای مختلف مردم به خصوص بانوان ، تهاجم فرهنگی دشمنان برای کم رنگ شدن فرهنگ عفاف و حجاب بی نتیجه خواهد بود.