توسعه اشتغال؛ کاشتن بذر امید در دل خانواده زندانیان کشور
مدیرعامل انجمن حمایت از خانواده زندانیان مرکز گفت: ورود به فضای کسب و کار دغدغه خانواده زندانیان کشور است و ما تلاش میکنیم با توسعه اشتغال بذر امید را در دل این خانوادهها بکاریم.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ یکی از مهمترین اولویتهای سازمان زندانهای کشور و انجمن حمایت از خانواده زندانیان، حرفه آموزی و ایجاد فضای اشتغال برای اعضای خانواده زندانیان است تا با داشتن شغل مناسب بتوانند در نبود سرپرست خانواده امور زندگی و معیشیتی خود را دنبال کنند.
خانه یاس یکی از نهادهای خیریه کارآفرینی و حرفه آموزی است که سال هاست با انجمن حمایت خانواده زندانیان همکاری دارد و همسران و دختران که سرپرست آنها به دلایلی زندانی شده اند میتوانند با ورود به این محل و فراگیری دورههای آموزشی رایگان وارد فضای کسب و کار شوند.
ناهید یکی از بانوانی است که مدت یک سالی میشود همسرش با محکومیت مالی در میان خانواده نیست، اما با توکل به خدا و امید در مسیر اداره زندگی گامهای خوبی برداشته است.
وی درباره شرایط اشتغال خویش میگوید: با این مرکز از طریق ستاد دیه و انجمن حمایت از خانواده زندانیان آشنا شدم و حالا پس از طی دورههای آموزشی به مهارت تولید کیفهای چرمی دست پیدا کردهام.
ناهید ادامه میدهد: در حال حاضر خوشحالم که با این هنری که یاد گرفته ام امورات زندگی و هزینه تحصیل فرزندانم را تامین میکنم و حتی وقتی همسرم هم از زندان آزاد شود میتوانیم همین شغل را به همراه هم ادامه دهیم.
ناهید در ادامه به یکی از مطالبات همیشگی خودش و همه زنان سرپرست خانواده این چنین اشاره میکند: از مسئولین میخواهم به ما وام بدهند و محلی را هم به عنوان نمایشگاه دائمی عرضه تولیداتمان به ما اختصاص دهند تا به صورت دائمی مکانی برای فروش داشته باشیم.
مدیرعامل انجمن حمایت از خانواده زندانیان مرکز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به این که در تهران بیش از ۸۰۰ خانواده زندانی از آموزش رایگان بهرهمند شده اند میگوید: آموزش مهارتهای مختلف به خانواده زندانیان فرصتی برای اشتغال آنها در جامعه است.
مهران منتظر ادامه میدهد: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ خانواده با همین آموزشها به استقلال مالی رسیده اند و میتوانند امر معاش خود را دنبال کنند.
وی تاکید میکند: بیش از ۱۵۰ خانواده در ایام ماه مبارک رمضان محصولات خود را در غرفه جشن رمضان عرضه کردند که البته در مناسبتهای مختلف نمایشگاه هایی برای عرضه تولیدات این خانوادهها برگزار میشود.
منتظر تصریح میکند: انجمن حمایت از خانواده زندانیان به خانوادههای توانمند با اعطای وام کمک میکند تا بتوانند مواد اولیه تولیدات خودشان را تهیه و در نهایت در بازارها عرضه کنند.
مدیرعامل انجمن حمایت از خانواده زندانیان میگوید: در تلاشیم تا مکانی دائمی را برای عرضه تولیدات این خانوادهها تامین کنیم تا در نبود سرپرست خانواده با دغدغه کمتری در بازارها فعالیت داشته باشند.
این روزها همه ما میدانیم که خانواده زندانیان در نبود سرپرست میتوانند درگیر آسیبها و مشکلات مختلف شوند؛ چقدر خوب است که وقتی به نمایشگاه هایی میرویم که تولیدات این خانوادهها در معرض فروش قرار گرفته است با خرید تولیدات غرفهها بذر امید را در دل زنان سرپرست این خانوادهها بکاریم.
مسئولین هم باید دست به کار شوند و برای عرضه تولیدات خانگی این خانوادهها مکانی دائمی در نظر بگیرند تا آنها بدون دغدغه قادر به فعالیت باشند.