رئیس فدراسیون وزنه برداری:
من باید پاسخگوی مردم و جامعه ورزش باشم
رئیس فدراسیون وزنه برداری گفت: شورای عالی فنی نقش اتاق فکر را دارد و دموکراتیک برگزار میشود. اما رئیس فدراسیون مسئولیت پاسخگویی به مردم و جامعه ورزش را دارد.
علی مرادی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما افزود: با توجه به اینکه مسابقات جهانی بزرگسالان را پیش رو داریم همه برنامههای فدراسیون معطوف حضور موفق ملی پوشان در این مسابقات است.
وی گفت: با توجه به منابع محدودی که داشتیم از داورزنی معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش درخواست کردیم تا در جلسه شورای عالی فنی شرکت کند. خوشبختانه این جلسه با حضور معاون وزیر برگزار شد و ما نکات مورد نظر خود را در بخشهای مختلف بیان کردیم.
مرادی افزود: رویکرد وزارت ورزش در همه بخشها به رشته وزنه برداری مثبت است. حضور داورزنی در جلسه شورای عالی فنی موید این موضوع بود و نتایج بسیار خوبی کسب شد. من به این رویکرد بسیار خوش بین هستم و امیدوارم که به همین شکل تداوم یابد و ملی پوشان بتوانند در رقابتهای جهانی آمریکا حضوری شایسته و قابل قبول داشته باشند.
رئیس فدراسیون وزنه برداری درباره انتقاداتی که به شورای عالی فنی و نحوه تصمیم گیری در آن میشود گفت: شورا در حقیقت اتاق فکر مسئولان مربوطه در فدراسیون است. از آنجائیکه به خرد جمعی اعتقاد داریم این شورا نقش مشورتی دارد و در مسائل مختلف با رئیس فدراسیون همفکری میکند. اما نکتهای که باید تاکیدی روی آن داشته باشم این است که پاسخگوی اول و آخر در هر فدراسیونی رئیس آن است. فدراسیون وزنه برداری هم از این قاعده مستثنی نیست.
وی افزود: تصمیم گیری اصلی همیشه با رئیس است. بعد از اینکه شورا نظر خود را درباره موضوعی اعلام کرد در نهایت این رئیس فدراسیون است که باید تصمیم گیری کند زیرا او باید پاسخگوی جامعه ورزش و مردم باشد. در تصمیم گیری هایی که داشتیم هیچ گاه نظر خود را تحمیل نکردم ولی در مواردی که لازم بوده به نظر شورای عالی فنی توجه کرده ام و بر آن اساس در تصمیم گیری هایم اقدامات لازم را انجام داده ام.
مرادی گفت: به عملکرد ما هم انتقاداتی وارد است که حتما باید به آن توجه شود. اما درباره تخریب هایی که صورت میگیرد باید تاکید کنم که این شورا فرمایشی نیست و بصورت کاملا دموکراتیک برنامه هایش را دنبال میکند.
رئیس فدراسیون وزنه برداری درباره انتخاب بیرانوند به عنوان سرپرست تیم ملی وزنه برداری گفت: بیرانوند از قهرمانان این رشته ورزشی بوده و هم اکنون دانشجوی دکتراست. او تنها کسی بود که با ارائه برنامههای خوب موفق به جلب اعتماد بسیاری از کشورها شد و به عضویت کمیته مربیان و آموزش فدراسیون جهانی درآمد.
وی افزود: او در گذشته کمک مربی تیم ملی بزرگسالان بوده و فعالیتهای خوبی در آن برهه زمانی داشته است. بر همین اساس شورای عالی فنی به او اعتماد کرد. از آنجائیکه معتقدم به جوانها و جوانترها فرصت داد به عملکرد او در تیم ملی خوش بین هستم. قرار است تا برنامه هایش را برای مسابقات داخل سالن آسیا را اعلام کند تا ارزیابیهای لازم در این رابطه انجام بگیرد.
مرادی افزود: پهنه ورزش قائم به فرد نیست و باید زمینه فعالیت قهرمانان ارزشمند در بخشهای مختلف فراهم شود. من هم به عنوان یکی از خادمان ورزش باید فضای لازم برای انجام فعالیت جوانان را بهتر از گذشته فراهم کنم. در عین حال ارزیابیهای لازم را در این رابطه داشته باشم.
وی گفت: به هرحال دیدگاهها متفاوت است. برخی اعتقاد داشتند روندی که کیانوش رستمی برای انجام تمرینات اختصاصی در چهارچوب قوانین فدراسیون در پیش گرفته است درست نیست. برخی هم نظری متفاوت داشتند و با این شیوه تمرین به اشکال برخورد نکردند.
رئیس فدراسیون وزنه برداری افزود: کیانوش رستمی قبلا هم ثابت کرده است که با این شیوه کاری میتواند موفق پیش رود و قدرتش را بکار بگیرد. او هم اکنون در آرامش برنامه هایش را دنبال میکند و با جدیت در تمرینات حاضر میشود تا حضوری موفق در رقابتهای جهانی داشته باشد.