پخش زنده
امروز: -
مراسم تجدید میثاق با سردار شهید ابوالفضل رفیعی در یادمان دانشگاه فردوسی مشهد برگزارشد
به گزارش خبرنگار خراسان رضوی، خبرگزاری صداوسیما، در این مراسم پر شور که خانواده شهدا مردم ولایت مدار و شهید پرور مشهد و خانواده شهید ابوالفضل رفیعی حضورداشتند هم رزمان شهید از خاطرات رشادتهای علمدار خیبر گفتند.
در این مراسم سردارسرتیپ پاسدار مرتضی قربانی فرمانده اسبق لشگر 5نصر گفت: این فرمانده دلاور اسلام که مانند همه شهدا کلام و عملش صالح بود مثل ایینه ای روشن برای جوانان ما است تا راه این شهدا را الگوی زندگی خود قرار دهند.
وی گفت: دشمنان دین اسلام با همه وجود به مکتب، انقلاب و فرهنگ ما حمله کردند و جوانان ما با آگاهی و بینش باید مقابل این تهدیدات با آتش به اختیاری که مقام معظم رهبری فرمودند بایستند.
جانشین سپاه قدس هم در رشادت و دلاوری شهید ابوالفضل رفیعی گفت: رزمنده بودن و فرمانده بودن شهید رفیعی نه فقط در بعد نظامی بلکه در بعد علمی و معنوی بود و مزار این شهید در دانشگاه نشان دهنده صفای باطن علمی و فرهنگی بودن این شهید است. سردارسرتیپ پاسدار اسماعیل قاانی افزود: این شهید جزو طلایه داران مبارزه در دوران قبل ،حین و بعد انقلاب در جبهه های نبرد حق علیه باطل بود و در همه مراحل عملیاتها تا زمان شهادت حضور چشم گیرداشت.
فرزند سردار شهید رفیعی نیز در این مراسم گفت: مردم ایران چیزی به نام امنیت دارند که در دوران انقلاب و دفاع مقدس تحت فرماندهی امام خمینی(ره) و هم اکنون تحت زعامت مقام معظم رهبری و حاصل و دسترنج عده زیادی از جمله شهدا، جانبازان، آزادگان و خانواده های آنهاست .
علی اصغر رفیعی افزود: ما خانواده های شهدا توقع نداریم کسی مشکلات مالی ما را حل کند یا در مسیر زندگی کمکی کند اما تنها توقع ما از مردم این است که چپ یا راست یا میانه، اصولگرا یا اصلاح طلب و یا اعتدالی، گوش به فرمان رهبری باشند و پشت سر ایشان حرکت کنند.
مداحی حاج صادق آهنگران ، از دیگر برنامه های این مراسم بود.
سردار شهید "ابوالفضل رفیعی سیج " در 11 فروردین 1334در روستای سیج از توابع شهرستان کلات به دنیا آمد. تحصیلات خود را تا پایان راهنمایی ادامه داد و سپس برای تحصیل علوم حوزوی یه یکی از مدارس حوزه علمیه مشهد رفت و 7سال به تحصیل حوزوی مشغول بود.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی به علت علاقه زیاد به امام(ره) راهی قم شد و پس از پیروزی سپاه پاسداران به عضویت سپاه قم درآمد و جزء حافظان بیت امام(ره) شد بعد هم به عنوان مسئول گشت سپاه مشهد موفق به دستگیری و هلاکت عدهای از منافقین شد.
با شروع جنگ تحمیلی هم عازم جبهههای نبرد شد و مسئولیتهای مختلفی را به عهده گرفت که آخرین آن جانشینی فرماندهی لشکر 5نصر بود. او در 12 اسفند 1362در حالی که جانشینی فرماندهی لشکر 5 نصر را بر عهده داشت در عملیات خیبر در جزیره مجنون به شهادت رسید و در شمار شهدای مفقودالاثر جای گرفت.
پیکر مطهر این پاسدار شهید در 19 اردیبهشت 1390در دانشگاه فردوسی به عنوان به عنوان یکی از دوشهید گمنام تفحص شده در تاریخ 12 اردیبهشت این سال به خاک سپرده شد که هویت پیکر مطهر او پس از گذشت 34سال از شهادتش و 6سال از تدفینش با ازمایش ژنتیکی شناسائی شد .
به گفته دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان بزرگترین مرکز علمی پژوهشی شرق کشور 145شهید به انقلاب و نظام تقدیم کرده است و 135نفر از استادان این دانشگاه از خانواده معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان و آزادگان هستند؛ همچنین 364نفر از کارکنان دانشگاه فردوسی و هزار و 400 نفر از دانشجویانی که در این دانشگاه درس می خوانند از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران هستند