به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، محمدحسن اسدی با اشاره به کاهش عوارض ساختمانی در شیراز گفت: با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز تمام مودیانی که عوارض خود را به طور کامل در چهار ماهه نخست سال جاری پرداخت کنند از کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی عوارض ساختمانی برخوردار خواهند شد.
وی با مهم بر شمردن سهم شهروندان در مشارکتهای شهری تاکید کرد: با توجه به پیشبینی افت ساخت و ساز و در راستای رونق صنعت ساختمان، تشویق مردم به پرداخت نقدی عوارض ساختمانی از طریق کاهش عوارض در دستور کار قرار گرفت.
معاون مالی و اقتصادی شهردار شیراز افزود: بر اساس پیشنهاد کاهش عوارض یک ساله شهرداری، در چهار ماهه نخست، در صورت پرداخت کل بدهی، مشمول ۳۰ درصد تخفیف، پرداخت ۷۰ درصد عوارض، مشمول ۲۲ درصد تخفیف و پرداخت حداقل ۵۰ درصد عوارض بهصورت نقدی، مشمول ۱۵ درصد تخفیف خواهد بود.
اسدی ادامه داد: در چهار ماهه دوم سال جاری، افرادی که عوارض خود را صد درصد واریز کنند مشمول ۲۶ درصد تخفیف خواهند بود و پرداخت حداقل ۷۰ درصد عوارض مشمول ۱۹ درصد تخفیف و پرداخت حداقل ۵۰ درصد آن مشمول ۱۳ درصد تخفیف میشود.
وی اظهار داشت: در چهار ماهه سوم پرداخت صد درصد عوارض، مشمول ۲۳ درصد تخفیف، پرداخت حداقل ۷۰ درصد آن مشمول ۱۷ درصد تخفیف و پرداخت حداقل نیمی از عوارض مشمول ۱۱. ۵ درصد تخفیف نقدی خواهد بود.
معاون مالی و اقتصادی شهردار شیراز خاطرنشان کرد: برای افرادی که عوارض آنها بین یک تا دو نیم میلیارد تومان است سه درصد به تمام درصدهای فوق افزوده میشود و در مورد افرادی که بین دو و نیم تا پنج میلیارد تومان عوارض پرداخت کنند پنج درصد به درصدهای فوق افزوده میشود.
اسدی گفت: برای افرادی که بین پنج تا ۱۰ میلیارد عوارض بدهکار باشند هفت درصد افزایش در اعداد اعمال میشود و افراد با بیش از ۱۰ میلیارد تومان عوارض، ۱۰ درصد به درصد تخفیفات (بنابر مقطع اول، دوم و یا سوم سال) افزوده خواهد شد.
وی اظهار داشت: کسانی که بدهی جرائم کمیسیون ماده ۱۰۰ عوارض نوسازی، نقل و انتقال املاک، حق مشرفیت و سرقفلی بدهکار باشند از این تخفیفها مستثنی خواهند بود و همچنین تجاریهای خطی بر گذرهای ۲۰ متر به بالاتر تا عمق ۲۵ متر نیز از این تخفیفات مستثنی شدند.
معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز با ضروری دانستن گسترش فرهنگ شهروندی در سطوح مختلف، اظهار داشت: مدیریت شهری با دریافت عوارض، پروژههای مختلف شهر را به سرانجام میرساند؛ بنابراین تحقق برنامهها و اهداف کلان شهری نیازمند مشارکت شهروندان خواهد بود.