آغاز برداشت پیاز از مزارع استان اصفهان
برداشت پیاز از 400هزار هکتار مزارع زیر کشت استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، کارشناس سبزی و صیفی سازمان جهادکشاورزی استان
اصفهان گفت: پیش بینی می شود، تا پایان فصل برداشت، حدود 300 هزار تن پیاز از این میزان اراضی زیر
کشت برداشت شود. فردین ابراهیمی با بیان
اینکه این استان چهارمین قطب تو لید پیاز در کشور است افزود: محصول پیاز استان
اصفهان به استان های تهران، کرمانشاه، چهار محال و بختیاری،فارس، یزد و کهگلویه و
بویر احمد صادر می شود.
وی افزود: شهرستان های
اصفهان، فلاورجان، مبارکه، نجف آباد، خمینی شهر، فریدن، فریدونشهر و کاشان بیشترین
وسعت زیر کشت این محصول را دارند.
کارشناس سبزی و صیفی سازمان
جهادکشاورزی استان اصفهان مهم ترین گونه پیاز کشت شده در این استان را تگزاس، ارلی
و گرانو معرفی کرد و گفت: برداشت پیاز تا اوایل شهریور
در استان اصفهان ادامه دارد.