برداشت محصول سپستان از200 هکتار باغهای هرمزگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزخلیج فارس، کارشناس باغبانی و گیاهان دارویی جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال هزار و200تن سپستان از این باغ ها برداشت شود که 20 درصد بیشتر از پارسال است. مهراب عبدالعلیان علت افزایش را ترغیب کشاورزان برای تولید این محصول و بازارپسندی مناسب اعلام کرد. وی گفت:شهرستان های رودان، میناب و بندرعباس از مناطق مهم تولید سپستان در استان است. کارشناس باغبانی و گیاهان دارویی جهاد کشاورزی هرمزگان افزود:هر کیلو محصول رسیده سپستان در بازار استان بین سه تا چهار هزار تومان قیمت دارد. درخت سِپِستان با نام علمی «کوردیا مِکسیان» بومی استان هرمزگان است. مردم هرمزگان از محصول سپستان در تهیه انواع ترشی استفاده می کنند . محصول این درخت خواص دارویی دارد و در کاهش فشار خون، گرفتگی سینه، کاهش عوارض آسم و عفونت های روده موثر است .
شیره این محصول نیز به صورت سنتی به عنوان چسب استفاده می شود.