2میلیون واحد دامی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که این تعداد ظرفیت مناسبی برای تولید گوشت سالم و با کیفیت در استان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، معاون بهبود تولیدات
دام جهاد کشاورزی استان گفت: 2میلیون واحد دامی در کهگیلویه و
بویراحمد وجود دارد این تعداد واحد دامی ظرفیت مناسبی برای تولید گوشت سالم
و با کیفیت است 10درصد این واحدهای دامی صنعتی بقیه به صورت سنتی اداره می شوند. طالبیان افزود: گوشت تولیدی حاصل از این واحدها 14هزار و700هزار تن است که
8هزار تن از این گوشت ها در استان مصرف و بقییه به استان های همجوار صادر می شود.
وی یکی از دلایل کمبود گوشت در استان صادرات گوشت
به استان های همجوار دانست و افزود: گوشت گوسفندی و بز به
قیمت 25 هزار تومان، بره و بزغاله 31هزار تومان و گوساله 27 هزار تومان درمغازه های قصابی به خریداران گوشت قرمز در استان عرضه می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد
کشاورزی استان گفت: 74واحد یا مزرعه گاوشیری در استان وجود دارد که 60درصد آنها
تعطیل و 40درصد به سختی کار می کنند.
وی علت تعطیلی این واحد ها را بالابودن قیمت علوفه، نداشتن یارانه و تسهیلات کم
بهره عنوان کرد و افزود: در چند سال اخیر حمایت مطلوبی از دامداران استان انجام
نگرفت.