کاهش آسیب های اجتماعی در سایه اقتصاد اسلامی
کارشناس اقتصاد اسلامی گفت: فضای پاک و عاری از آسیب های اجتماعی در جامعه مستلزم رعایت قواعد عملی ازاقتصاد اسلامی است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد رضا دهدست در برنامه «روز از نو» رادیو اقتصاد با اشاره به اینکه پیروی عملی از دستورات دینی میتواند زمینه ساز زندگی زیبا و متعالی در جامعه باشد، افزود: دین تنها نماز، روزه، حج و مواردی از این دست نیست بلکه تمامی ابعاد زندگی بشریت را زیر چتر پوشش خود قرار میدهد و جوابگوی همه مسائل انسان هاست.
وی در ادامه ابعاد اقتصادی را از جمله پر کاربردترین و مهمترین ابعاد زندگی انسان برشمرد و اظهارداشت: طبق آیات قرآن سلامت اجتماع بستگی به سلامت اقتصاد دارد.
این کارشناس اقتصاد اسلامی گفت: توجه به مسائل اقتصادی از جمله اهداف پیامبران بوده و دستورات لازم برای بهبود اقتصاد در قرآن آمده است بنابراین میطلبد افراد جامعه این دستورات را در زندگی و جامعه پیاده تا در تمام مراحل زندگی به موفقیت دست پیدا کنند.
وی در ادامه به نقش اقتصاد اسلامی در کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و افزود: نخستین قاعده مهم اقتصادی که میتواند آسیبهای اجتماعی را در جامعه کاهش دهد اینکه نظامها و حکومتها در برنامه ریزی و اتاق فکر فقرزدایی جدی باشند به عبارت بهتر برنامه ریزی اقتصادی دولتها به نحوی باشد که درصد فقرزدایی را در جامعه افزایش دهد.
دهدست اضافه کرد: اگر برنامه ریزی اقتصادی یک جامعه اسلامی مبتنی بر فقرزدایی باشد به خودی خود آسیبهای اجتماعی در جامعه روند کاهشی به خود میگیرد.
وی در مصاحبه با رادیو اقتصاد اظهارداشت: تمامی آسیبهای اجتماعی از فقر نیست، ولی در حقیقت یکی از مهمترین بسترهای رشد و نمو آسیبهای اجتماعی در جامعه است.