به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما همچنین گمرک ایران اعلام کرد: به منظور تسهیل و تسریع تشریفات گمرکی درخواست بارگیری از طریق کارتابل کاری خدمت گیرنده از بستر پنجره واحد امکان پذیر است.
در این فرآیند سامانه پس از دریافت درخواست بارگیری به صورت هوشمند با استفاده از سامانه مدیریت محوطه (مدیریت لجستیک) اجازه بارگیری را صادر میکند.
نرم افزار مدیریت لجستیک با مدیریت محوطه به صورت هوشمند راه را برای اقدامات بعدی در راستای استقرار تسریع و تسهیل فرآیند تجارت از قبیل: اظهار قبل از ورود کالا هموار میکند.
خدمتی دیگر در رویه ترانزیت گمرک شهید رجایی برای تجار گمرک ایران در خدمتی دیگر در رویه ترانزیت گمرک شهید رجایی برای تجار؛ از ادغام دو فرآیند سالن و درب خروج خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ گمرک جمهوری اسلامی اسلامی اعلام کرد: این دستورالعمل خدمتی است که در رویه ترانزیت در گمرک شهید رجایی در راستای کاهش تشریفات گمرکی به تجار و بازرگانان ارائه میشود.
در این فرایند کاربران، مانند گذشته فرآیند دوراظهاری بر اساس اسناد منشا الکترونیکی از قبیل: اظهارنامه و بارنامه و همچنین دریافت سیستمی بن بیمه الکترونیک از بستر پنجره واحد انجام خواهد شد و در ادامه این فرآیندها زیر سامانه مدیریت ریسک (RMS) پس از تشخیص ریسک محموله درصورت نیاز به صورت هوشمند نسبت به تعیین ارزیاب اقدام خواهد کرد.
در مرحله بعدی و پس از انجام مرحله ارزیابی، اظهارنامه را به صورت خودکار در کارتابل کاری رئیس سرویس (مرحله تائید نهایی و اجازه خروج) جهت تائید نهایی قرار خواهد داد و تجار و بازرگانان صرفا از طریق کارتابل کاری خود از بستر پنجره واحد تجارت فرامرزی امکان پیگیری همه فرآیندهای مرتبط با اظهارنامه خود را خواهند داشت.
در فرآیند تایید نهایی، روش سامانه مدیریت ریسک به این شکل است که رئیس سرویس زیر سامانه مدیریت ریسک (RMS) بر اساس اطلاعات دریافتی از انبار محل نگهداری کالا، توزین، اطلاعات بارنامه (وزن کانتینر داخل بارنامه، نوع کالای کانتینر، سوابق ترخیص کالای کانتینر، کشور مبدا و مقصد و مولفههای بی شماره دیگر...) و سایر اطلاعات نسبت تعیین ریسک و مسیر حامل بارگیری شده اقدام میکند.
مرحلهای که به زودی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و در ادامه این فرآیند جای گرفته است، به این شکل عمل میکند که سامانه براساس نتیجه موتور مدیریت ریسک به صورت خودکار حامل را در روالی منظم به کارتابلهای کاری مورد نیاز هدایت میکند. این اقدام شرایطی را برای تجار فراهم میکند که میتوانند کلیه فرآیندهای لجستیک مرتبط با تشریفات گمرکی را به صورت غیر حضوری از بستر پنجره واحد تجارت فرامرزی پیگیری کنند.