تولید117 تن گوشت شترمرغ در خراسان جنوبی
117 تن گوشت شترمرغ در 16 واحد پرورشی خراسان جنوبی تولید شد. 38 میلیارد ریال عاید بهره برداران شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت: این مقدار
گوشت را 17 بهره بردار این بخش با کشتار 3 هزار و 340 قطعه شترمرغ در استان تولید کردند. سیدجلال مدرسی ارزش گوشت شترمرغ تولید شده در استان را 38 میلیارد ریال اعلام کرد .
وی افزود:30 درصد گوشت تولید شده در استان مصرف و 70 درصد به استانهای همجوار ارسال می شود.
در مدت مشابه پارسال 105 تن گوشت شتر مرغ در خراسان جنوبی تولید شد .
در خراسان جنوبی 12 واحدشترمرغ پرواری، یک واحد مولد و 4 واحدشترمرغ مادر با ظرفیت 5 هزار و 480 قطعه و 58 میلیارد و 200 میلیون ریال در آمد عاید پرورش دهندگان کرد.
گوشت شترمرغ علاوه بر میزان چربی پایین دارای میزان بالای اسید لینولنیک، آهن، روی، منیزیم و ویتامین های B1و B2 است و مصرف گوشت شترمرغ برای افرادی که مبتلا به ناراحتی های قلبی و فشارخون بالا هستند توصیه می شود.