به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی بنیاد بازیهای رایانهای؛ حسن کریمی قدوسی در نشست خبری این بنیاد افزود: رویداد TGC با حضور خریداران و ناشران مطرح بینالمللی برگزار میشود.
وی هدف از برگزاری این رویداد را اتصال بازیسازان ایرانی به بازار جهانی برشمرد و گفت: هم اکنون ۹۹ درصد شرکتهای خارجی در این رویداد، خریدار محصول و ناشر آن هستند.
کریمی قدوسی تاکید کرد: برای نخستین بار بیش از ۱۰۰ فعال صنعت بازی (گیم) از بخش خصوصی واقعی کشورهای مختلف جهان به ایران میآیند.
وی ادامه داد: امیدواریم حضور این افراد در رشد و توسعه صنعت بازیهای ویدئویی ایران مؤثر باشد.
مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای با بیان اینکه تجربه نشان داده است ناشران بینالمللی در مقابل بازیهای ایرانی حالتی تدافعی دارند گفت: حل این مشکل فقط با حضور در نمایشگاههای خارجی شکسته نمیشود.
کریمی قدوسی افزود: شرکتهای خارجی با حضور در کشور و مشاهده فضای امن برای سرمایهگذاری، برای همکاری با بازیسازان ایرانی تشویق میشوند و اعتماد لازم به وجود میآید.
وی با تأکید بر این که بازار بازیهای رایانهای در تمام دنیا، بازارهای جهانی است گفت: بازار ۸۰ میلیون نفری ایران، برای توسعه صنعت بازی، بازار کوچکی است.
کریمی قدوسی افزود: باید برای اتصال بازیسازان ایرانی به بازارهای خارجی بیش از پیش بکوشیم.
همچنین در این نشست مهرداد آشتیانی مدیر طرح رویداد TGC گفت: هدف از برگزاری این رویداد افزایش همکاریهای بینالمللی برای بازیسازان داخلی و ارتقای تجربه و دانش آنهاست.
وی تاکید کرد: در نخستین رویداد TGC قرار است ۶۰ سخنرانی با محوریت مسائل اصلی صنعت بازی شامل طراحی بازی، فنی، هنری، مدیریت طرح و توسعه کسب و کار برگزار شود.
آشتیانی گفت: نیمی از این سخنرانان، استادان باتجربه و تراز اول بینالمللی هستند.
وی ادامه داد: برگزاری کلاس تخصصی یک روزه TGC و ارائه موضوعات مرتبط با حوزه گیم در سه پنل تخصصی از دیگر برنامههای این رویداد محسوب میشود.
آشتیانی با اشاره به اینکه هزار و ۱۰۰ متر مربع فضای نمایشگاهی در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما وجود دارد افزود: از این میزان ۷۵۰ متر مربع در اختیار شرکتهای تجاری و ۳۵۰ متر مربع در اختیار بازیسازان مستقل قرار گرفته است.
وی ادامه داد: ۱۲۰ شرکت در این رویداد شرکت میکنند که ۳۰ درصد آنها خارجی هستند.
مدیر طرح TGC تأکید کرد: در این دوره نگاه ما به حمایت از بازیسازان داخلی معطوف بوده است، اما شعار محوری این رویداد، ایجاد پل ارتباطی بین صنعت بازیسازی در خاورمیانه و فضای بینالملل است.
وی ادامه داد: برای دورههای بعد تلاش میکنیم با حضور بیشتر بازیسازان از کشورهای خاورمیانه، یک گام به جلو برداریم.
آشتیانی افزود: برنامه کاری رویداد در روز اول از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه تا ۱۸ و ۳۰ دقیقه است و روز دوم مراسم اختتامیه و اهداء جوایز مسابقه توسعهدهندگان برگزار میشود و تا ساعت ۲۰ ادامه خواهد داشت.