گزارش مصور از صنعت گردشگری در ایران؛
معرفی فرهنگ و تمدن غنی ایرانی اسلامی در مجله اتریشی
در فصلنامه سوسایتی اتریش، بیست صفحه گزارش مصور خود را به حوزه های مرتبط با صنعت گردشگری، معرفی فرهنگ و تمدن غنی ایرانی – اسلامی و همچنین آخرین وضعیت روابط دو کشور اختصاص داد.
به گزارش خبرگزار سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از وین؛ در فصلنامه سوسایتی اتریش Society Magazine که منتشر شده است، بیست صفحه گزارش مصور خود را به حوزه های مرتبط با صنعت گردشگری، معرفی فرهنگ و تمدن غنی ایرانی – اسلامی و همچنین آخرین وضعیت روابط دو کشور اختصاص داد.
در قسمت دیباچه این گزارش متنوع که با تصاویر زیبا از آثار باستانی و اسلامی ایران مزین شده است، گزارشی تحت عنوان « جهانگردی در مسیر ترقی» به قلم رحمانی موحد معاون جهانگردی سازمان میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی منتشر شده است.
در این مقاله ضمن معرفی جاذبه های گردشگری ایران، توانمندیها و ظرفیت های سرمایه گذاری در حوزه های مختلف زیر مجموعه صنعت گردشگری تشریح و از حضور طرف های اتریشی برای سرمایه گذاری و مشارکت در طرح های مهم در این صنعت استقبال شده است.
در ادامه این گزارش طولانی مروری بر آخرین وضعیت روابط دو کشور در چارچوب مصاحبه با دکتر عبادالله مولایی سفیر جمهوری اسلامی ایران در وین و دکتر فریدریش اشتیفت سفیر جمهوری اتریش در تهران صورت پذیرفته است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در اتریش در این مصاحبه با اشاره به پیشینه طولانی و پیوندهای کهن روابط ایران و اتریش، مزایا و امتیازات متعدد جمهوری اسلامی ایران از جمله جایگاه تمدنی و فرهنگی درخشان، موقعیت ژئوپلتیکی برجسته، استقلال سیاسی ، ثبات و امنیت پایدار ، منابع متنوع طبیعی و گسترده ، زیرساخت های صنعتی قابل توجه ، دسترسی آسان به بازارهای منطقه ، نیروی انسانی جوان ، تحصیل کرده و ماهر و تدوین برنامه های توسعه بلند مدت را بعنوان فرصت ها و امکانات کم نظیر جمهوری اسلامی ایران به عنوان قدرت بالنده و نوظهور برشمرد و از برداشته شدن گام های بلند در جهت ارتقاء سطح روابط دو کشور در دوره جدید در ابعاد مختلف سخن گفت.
فردریش اشتیفت، سفیر اتریش در تهران نیز در این مصاحبه ضمن برشمردن پیشرفت های عظیم در روابط دو کشور در سطوح مختلف، دیدار های مقامات عالیرتبه اتریشی از جمله رییس جمهور این کشور از ایران را بعنوان نقطه عطف روابط دوجانبه طی سالهای اخیر برشمرد و از گسترش روابط تجاری دو کشور بویژه بعد از توافق هسته ای و برداشت شدن تحریم ها بعنوان مهمترین دستاورد دوره جدید یاد کرد.
همچنین در این مجموعه گزارش هایی به قلم ورنر فاسل آبند، وزیر سابق دفاع و رییس انجمن دوستی ایران و اتریش ، اشتفان زوتی، رییس موسسه همکاری های بین المللی علمی و تحقیقاتی آموزش عالی اتریش و کلاوس داوبک، عضو شورای منطقه 13 وین در خصوص ابعاد مختلف روابط دو کشور به رشته تحریر در آمده است.
دو گزارش دیگر تحت عناوین "گنج های پنهان" و « سرزمین هزار رنگ» با مضامین فرهنگی، تاریخی و تمدنی همراه با مجموعه ای از داده ها و اطلاعات در خصوص وضعیت اقتصادی، تجاری و موقعیت جغرافیایی و ژئوپلتیکی ایران همراه با تصاویر زیبا از میدان امام اصفهان، باغ ارم شیراز، میدان ازادی تهران، کویر لوت، تخت جمشید و.... از دیگر بخش های این مجموعه بیست صفحه ای مجله سوسایتی در خصوص ایران را تشکیل می دهد.
مجله سوسایتی با یکصد هزار شمارگان از روز گذشته علاوه بر فروش در گیشه روزنامه فروشی های سراسر اتریش و بخش هایی از جنوب آلمان بویژه ایالت بایرن، برای ارگان ها ، نهادها، موسسات، دانشگاهها، و سازمان های متولی امور فرهنگی، علمی ، هنری و جهانگردی اتریش و همچنین نمایندگی های سیاسی و دیپلماتیک مقیم وین ارسال می گردد.