ظریف در رم ؛
اجرای دقیق برجام از محورهای اصلی گفتگوها در ایتالیا
محمد جواد ظریف گفت: امروز با نخست وزیر، رئیس مجلس و وزیر خارجه ایتالیا دیدار می کنم. در این ملاقاتها علاوه بر روابط اقصادی دوجانبه درباره اجرای برجام نیز گفتگو خواهد شد.
به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از رم، وزیر امور خارجه کشورمان که برای دیدار با مقامات بلندپایه ایتالیایی به رم سفر کرده است نخستین دیدار خود را عصر امروز با پائولو جنتلونی، نخست وزیرایتالیا انجام خواهد داد.
محمد جواد ظریف در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در رم درباره این سفر گفت: امروز با نخست وزیر، رئیس مجلس و وزیر خارجه ایتالیا دیدار می کنم. در این ملاقاتها علاوه بر روابط اقصادی دوجانبه درباره اجرای برجام نیز گفتگو خواهد شد.
وی افزود: ایران و ایتالیا پس از سفر دکتر روحانی در «سال 1394 »به رم و پس از امضای برجام توافق های خوبی را نهایی کردند و این توافقات در حال اجرا است.
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: مقدمات اجرایی این توافقات بویژه در رابطه با تامین مالی آن نیز در حال نهایی شدن است و نیاز به مرور آنها است. همکاری های دوجانبه، منطقه ای و بین المللی از دیگر محورهای گفتگوی ما خواهد بود.
ظریف عصر امروز با "پائولو جنتلیونی" نخست وزیر، "لائورا بولدرینی" رئیس مجلس نمایندگان و "انجلینو الفانو" وزیر خارجه ایتالیا دیدار و در باره توسعه مناسبات دوجانبه و مسائل مهم منطقه ای و بین المللی گفت و گو می کند.
ظریف در نشست مرکز اروپایی روابط خارجی
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در اولین برنامه کاری خود در رم، صبح امروز در نشست مرکز اروپائی روابط خارجی موسوم به ECFR شرکت کرد.
گزارش اختصاصی خبرنگار خبرگزاری صداوسیما از رم
وزیر امور خارجه کشورمان در نخستین برنامه کاری خود در رم، صبح امروز در نشست شورای روابط خارجی اروپا موسوم به "ECFR" شرکت کرد. در این نشست که در پشت درهای بسته برگزار شد، شماری از مسئولان عالیرتبه ایتالیایی و صاحبان صنایع و اصحاب اندیشه و گروه های فکری ایتالیا حضور داشتند.
محمدجوادظریف در پایان این نشست در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در رم بدون اشاره به جزئیات این گردهمایی آنرا نشستی بسیار خوب توصیف کرد و افزود: در این نشست موضوعات مختلفی در خصوص مسایل کنونی منطقه، وضعیت برجام و نقشی که اتحادیه اروپا می تواند در ادامه برجام و همکاری با جمهوری اسلامی ایران و در بحث منطقه ایفا کند مطرح شد، سوال و جواب های خوبی نیز صورت گرفت و فکر می کنم که چنین جلساتی بتواند دیدگاه ها را به هم نزدیک بکند، این (نشست ها) برای شرایط کنونی ما در منطقه که شرایط بسیار حساسی است، ضروری می باشد.
ظریف همچنین در این سفر قرار است با "پائولو جنتلیونی" نخست وزیر، "لائورا بولدرینی" رئیس مجلس نمایندگان و "انجلینو الفانو" وزیر خارجه ایتالیا دیدار و در باره توسعه مناسبات دوجانبه و مسائل مهم منطقه ای و بین المللی گفت و گو کند.
اجرای دقیق برجام از محورهای اصلی گفتگوها در ایتالیا اجرای دقیق برجام از محورهای اصلی گفتگوها در ایتالیا اجرای دقیق برجام از محورهای اصلی گفتگوها در ایتالیا اجرای دقیق برجام از محورهای اصلی گفتگوها در ایتالیا اجرای دقیق برجام از محورهای اصلی گفتگوها در ایتالیا
وزیر امور خارجه کشورمان به منظور دیدار و رایزنی با مقامات بلند پایه ایتالیا از برلین وارد رم شد.
محمد جواد ظریف در این سفر قرار است با پائولو جنتیلونی، نخست وزیر ایتالیا، انجلینو الفانو، وزیر امور خارجه و خانم لائورا بولدرینی، رئیس مجلس نمایندگان این کشور دیدار و در خصوص مناسبات دوجانبه و آخرین تحولات منطقه به ویژه سوریه گفتگو کند.
ظریف و الفانو، چهارشنبه شب در پایان دیدار دوجانبه خود در محل وزارت امور خارجه ایتالیا، نشست مشترک مطبوعاتی برگزار خواهند کرد.
ایتالیا یکی از شرکای اصلی تجاری و اقتصادی ایران محسوب می شود.
مرکز آمار اتحادیه اروپا در گزارش اخیر خود اعلام کرد هم اکنون این کشور به نخستین شریک تجاری ایران تبدیل شده است.