به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، محمدحسین صادقی پیش از ظهر امروز در نشستی خبری به مناسبت هفته قوه قضائیه،
بیشترین ظرفیت استفاده از مجازاتهای جایگزین را مربوط به استان کرمانشاه دانست و گفت: پرونده افراد دخیل در درگیری بیمارستان طالقانی و کوچه کفش کرمانشاه با قرار متناسب روانه دادگاه شده و برای آنها درخواست تشدید مجازات کرده ایم.
وی افرادی را که در برابر اساس نظام جمهوری اسلامی ایران دست به اقدام مسلحانه بزنند، بر طبق ماده ۲۷۸ قانون مجازات اسلامی مفسد فی الارض برشمرد و با اعلام اینکه اقدامات انجام شده حاکی از برقراری اشراف و احاطه کامل اطلاعاتی است گفت: ضمن تکذیب خبر درگیری در مرزهای استان کرمانشاه تصریح میکنم؛ در مرزهای استان امنیت کامل برقرار است. مرزبانان هوشیار هستند. کوردهای غرب کشور از دیرباز مرزدارانی وطن پرست، غیور و حماسه ساز بوده اند و رشادتهای آنان در طول دوران دفاع مقدس در صفحات تاریخ این مرز و بوم به ثبت رسیده، پس نباید اقدامات تروریستی اخیر را به نام یک قوم ثبت کرد.
محمدحسین صادقی گفت: اهتمام دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی بر این است تا با عناصر و تیمهای پشتیبانی تروریستها به طور جدی برخورد شود.
وی افزود: پس از حادثه تلخ تهران بیش از ۵۰ نفر از عقبههای تروریستی را در استان کرمانشاه دستگیر و از آنها مقادیری کمربند انفجاری، چاشنیهای الکترونیکی و سلاح کشف کرده ایم.
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه سپس با اشاره به تشکیل کمیسیون ویژه انتخابات برای پیشگیری از تخلفات انتخاباتی با حضور رئیس کل دادگستری استان گفت: تذکر درخصوص انجام تبلیغات پیش از موعد، شناسایی ۴۷ کانال تلگرامی که اقدام به تبلیغات زودهنگام کرده بودند، رصد انتخاباتی توسط گشتهای سیار دادسرای عمومی، و توجیه روسای ستادهای انتخاباتی، از اقدامات انجام شده در حوزه انتخابات بوده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه ۷۰ نفر از کاندیداهای شوراهای اسلامی شهر و روستا که بیشترین خسارات را به اموال عمومی وارد کرده بودند، اما در فرصت داده شده به آنها برای پاکسازی، اقدام مناسب نکرده بودند، هر یک از این افراد، ملزم به پرداخت جرائمی بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان شده اند.
صادقی افزود: پس از انتخابات، ۳۰ پرونده تخلفاتی در کرمانشاه تشکیل شد که در این میان ۷۵ نفر احضار شدند و موضوع همچنان در دست بررسی است.
محمدحسین صادقی در ادامه با اعلام شناسایی و متلاشی شدن شبکه دلالی، ارتشاء و سوءاستفاده گسترده مالی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری، درخصوص پرونده مکتب گلیم و گبه کرمانشاهان هم گفت: تاکنون یک ریال به هیچ مال باختهای پرداخت نشده است و نمیتوانیم هیچ زمان مشخصی را هم برای توزیع پول میان مال باختگان اعلام کنیم.
وی با اعلام اینکه دادستان کل کشور مداوم در جریان روند تحقیقات و اقدامات قضایی این پرونده قرار میگیرد گفت: ۷۰ وکیل معاضدتی برای بیش از ۲۰ هزار شاکی پرونده تعیین شده، ضمن آنکه فروش اموال پرونده مکتب گلیم و گبه، با همکاری خانه فرش ایران در حال انجام است.