محلهای تاریخی و خیابانی سنگفرش شده که این روزها به مکانی جذاب تبدیل شده است؛ غذاکده خیابانی یا به قول فرنگیها:«استریت فود».
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما؛ در کنار تمام شلوغیهای شبانه تهران، آرامش محدوده قلب تهران و منطقه بازار و کرکرههای پایین کاسبان ریشهدار بازار تهران در انتهای شب، باز هم از جذابیت خاص این منطقه کم نمیکند. چرا که جاذبههای تاریخی گردشگری، این قدر اینجا زیاد است که میشود حتی کنار آنها قدم زد و شکوه تاریخ را در بافتهای قدیمی پایتخت لمس کرد. بافتهایی که حالا به مدد نوسازی، جلوهای دیگر یافتهاند.سردر باغ ملی و موزهها و بناهای تاریخی و سنگ فرش اطراف وزارت امور خارجه، حس نوستالوژیک و تهران واقعی را القا میکند. توریستهایی که دنبال یک جای دنج برای ثبت بهترین لحظهها کنار بافت سنتی و معماری کهن تهران هستند، زودتر از ما تهرانیها جایی را در این بین پیدا میکنند که کمی شبیه خیابانهای اروپایی یا آسیای شرقی شده است. اما گل سرسبد خیابانهای مرکز پایتخت، خیابان سی تیر است که به خیابان ادیان یا سیاست یا موزه هم معروف است.خیابانی که سنگ فرشش، مسیر ورود به موزهها و کلیسا و مراکز تاریخی و باستانی زیادی است.چند صباحی است که این خیابان رنگ و روی جدیدی گرفته و سیل مخاطبانش علاوهبر همه جاذبههای دیگر، مقصد خود را اینجا تعیین میکنند و به هوای خیابان غذای تهران یا همان استریت فود تهران - به سراغش میآیند.از خیابان امام خمینی«ره» که وارد سی تیر شوید بوی غذا به مشامتان میخورد و چند قدم جلوتر، میتوانید سیل جمعیتی را ببینید که خوشحال و هیجانزده، به خوردن و آشامیدن در کوچکترین و جالبترین رستورانهای تهران مشغولند. رستورانهایی که از یک گاری ساده شروع میشود و تا فولکس و ون مجهز در میانشان است. فوکس واگنهای رنگارنگ، کامیونهای عجیب، دوچرخهها و موتورها و کیوسکهایی که به رستورانها و کافی شاپ خیابانی کوچکی تبدیل شده، که به قول کاربران فضاهای مجازی دوست داری غذای همهشان را امتحان کنی!هر چه بخواهی هست، از دل و جگر و کباب ایرانی بگیر تا فست فود و فلافل آبادان، از باقالاقاتق و غذای گیلانی بگیر تا ساندویچ خانگی، از آش و حلیم و بلال ذغالی بگیر تا فالوده و بستنی و قهوه ترک!همین جذابیتها سبب شده است که خیابان غذای تهران که نمونه مشابه استریت فودهای اروپا و آسیای شرقی است، در همین مدت کوتاه چند ساعته هم از حدود 5 هزار نفر در هر شب پذیرایی کند.اینجا میشود جوانان خلاق و هنرمندی را دید که کافهداری و رستورانداری را با ذوق و خلاقیت تلفیق کردهاند و علاوهبر خوراک لذیذ، حال دلتان را هم خوب میکنند. از شگفتانهها تا خوراکها و ظرفهای نوستالژیک که حال دل آدم را هم خوب میکند.