استاندار کرمانشاه افزود: وزیر کشور در سفری که به کرمانشاه داشتند به برنامههای گسترده دولت در زمینه مبارزه با آسیبها و معضلات اجتماعی و افزایش اعتبارات این حوزه اشاره داشتند که نشان از عزم دولت در امر مبارزه با آسیبهای اجتماعی دارد.
این مقام عالی استان ادامه داد: حضرت علی (ع) در نامه انتصاب مالک اشتر به ولایت مصر چهار ماموریت را برای وی بر میشمارد که یکی از مهمترین آنها مبارزه با مفاسد اجتماعی و دعوت مردم به سمت اصلاح و در پیش گرفتن یک زندگی پاک اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه معضلات اجتماعی دارای ریشههای فرهنگی و معیشتی هستند؛ اظهار داشت: باید کمک کرد افراد جامعه گرفتار این معظلات اجتماعی مانند اعتیاد و ... نشوند زیرا در غیر اینصورت درمان این افراد بسیار دشوار، طولانی و هزینه بر خواهد بود.
دکتر رازانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فعالیتهای مجموعه سپاه پاسداران در عرصه سازندگی و محرومیت زدایی عنوان کرد: طی این سالها مجموعه سپاه در عرصههای سازندگی و محرومیت زدایی ورود پیدا کرده و کارهای ماندگار و ارزشمندی انجام داده است. همچنین این مجموعه با احداث دهکدههای اقتصاد مقاومتی در استان به موفقیتهای قابل تقدیری دست پیدا کرده و بسترهای مناسبی برای اشتغال زایی جوانان فراهم کرده است.
استاندار کرمانشاه با استقبال از ورود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در موضوع مبارزه با آسیبهای اجتماعی اظهار داشت: ورود سپاه در زمینه مبارزه با مواد مخدر و دیگر آسیب هایی اجتماعی در محلات حاشیه نشین حرکت بسیار قابل تقدیر و ارزشمندی است و میتواند کاهش این معضلات اجتماعی را در پی داشته باشد.
این مقام عالی استان ادامه داد: مدیریت ارشد استان، مدیران کل و فرمانداران در حوزههای مختلف حامی این طرح خواهند بود.
وی با تاکید بر این نکته که ما نسبت به تمامی ساکنان محلات حاشیهای مسئولیت داریم اظهار داشت: ممکن است تنها بخشی از ساکنان این محلات حاشیهای گرفتار این معضلات اجتماعی باشند ولی ما نسبت به تمامی ساکنان این مناطق مسئول هستیم و باید حامی آنها باشیم.
دکتر رازانی یادآور شد: اگر نسبت به این معضلات اجتماعی بی توجه باشیم این موضوع توسعه پیدا کرده و از دل همین مفسدهها افراد جنایتکاری پدید میآیند.
استاندار کرمانشاه گفت: در دین مبین اسلام آمده است که اگر کسی بتواند حتی یک نفر را نجات دهد در واقع کل بشریت را نجات داده است.
وی با تاکید بر لزوم انجام کارهای فرهنگی در محلات حاشیهای اظهار داشت: ایجاد مساجد، اماکن ورزشی و قرائت خانهها در این مناطق میتوانند به کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی کمک کنند.
این مقام عالی استان ایجاد فضایی مناسب برای مطالعه و کتابخوانی جوانان را از جمله کارهای ضروری در این مناطق دانست و گفت: بسیاری از بچههای ساکن مناطق حاشیهای به دلیل کوچک بودن منازل، فضایی برای مطالعه درسی ندارند. با ایجاد قرائت خانهها و سالنهای مطالعه میتوان فضاهایی ایجاد کرد که کودکان به جای کوچه و خیابان به آنجا مراجعه کرده و در ایام امتحانات آخر سال و کنکور از آن بهره ببرند.