به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ برخی هم بر این عقیده اند که اگر از نقشه اولیه فلسطین هنوز چیزی باقی مانده به خاطر ایستادگی و نبرد با صهیونیستهاست.
اینها صدای گروه هایی است که برخی طرفدار سازش و برخی هم مقاومت را راه رسیدن به پیروزی میدانند.
باریکه غزه، محدودهای به وسعت ۳۶۰ کیلومترمربع با بالاترین تراکم انسانی که تاکنون سه جنگ خونین را با صهیونیستها پشت سرگذاشته و با وجود تمامی تحریمهای طی یک دهه گذشته، مقاوم و استوار ایستاده و قدمی عقب ننشسته...
نقطه مقابل ایستادگی، سازشکارانی هستند که از کمپ دیوید گرفته تا اسلو، مادرید و اناپولیس پای میز مذاکره نشستند، دستاورد این سازشکاری چیزی جز گسترش روز افزون شهرک سازیها و جدیتر شدن رژیم اشغالگر قدس برای تخریب مسجد القصی نبوده است.
از همان سال ۱۸۸۰ تا ۱۹۱۸ چیزی حدود ۵۵ هزار یهودی به فلسطین عزیمت کرده بودند و در سالهای بعد سیل مهاجرتها فزونی میگیرد یعنی تا سال ۱۹۴۸ (زمان اعلام موجودیت اسرائیل) حدود ۷۰۰ تا ۷۵۰ هزار یهودی ازاطراف جهان به فلسطین انتقال داده شدند.
این در حالی است که فلسطینیها حدود یک میلیون و دویست تا یک میلیون و سیصد هزار نفر را تشکیل میدادند.
زمانی که اعلامیه تاسیس اسرائیل در سال ۱۹۴۸ قرائت و در دنیا پخش شد کل اراضی فلسطین که تحت تسلط و اشغال صهیونیستها بود تنها ۵ % از جغرافیای فلسطین را تشکیل میداد. یعنی صهیونیستها در سرزمینی به وسعت ۵ % از کل خاک فلسطین مستقر بودند.
در مدت کوتاه چند ماهه، اشغال سرزمین فلسطین از ۵ درصد به ۷۸ درصد رسید.
یعنی از ۲۷ هزار کیلومتر مربع کل سرزمین فلسطین، بیش از ۲۰ هزار کیلومتر آن را اشغال کردند و تنها کرانه باختری رود اردن و نوار غزه باقی از دستشان دور ماند که جمعاً این دو منطقه حدود ۵۹۰۰ کیلومتر وسعت دارد.
یعنی اسرائیلیها اگرچه مستندات حقوقی خود را قطعنامه ۱۸۱ مجمع عمومی اعلام میکردند، ولی به آن هم بسنده نکردند و اگرچه قطعنامه ۱۸۱ برابر ۵۶ درصد فلسطین را به صهیونیستها میداد، ولی آنها ۷۸ درصد فلسطین را اشغال کردند و دنیا هیچ نگفت.
مدیرمسئول روزنامه الوفاق میگوید: روندی که در سرزمینهای اشغالی از سوی صهیونیستها دنبال شده همواره با ترفندهایی همراه بوده و اینکه القا کنند جهان عرب و حامیان فلسطین ضعیف هستند و اسرائیل یک حقیقت انکارناپذیر است.
نعیمی افزود: جنگ سال ۱۹۶۷ رخ داد و به صورت غیر منتظره حملهای از سوی صهیونیستها آغاز شد.
ارتش مصر و ۲۴ فرودگاه همزمان مورد حمله قرار گرفت و اعراب دچار درماندگی و یاس شدند.
در ادامه آمریکا و طرفداران اسرائیل برای میانجی گری وارد شدند که جنگ را متوقف کنند و در واقع به مناطقی که در سال ۱۹۴۷ اشغال شده بود اضافه شد، مناطقی شامل بیت المقدس شرقی و کرانه باختری و مناطق دیگر و این سناریویی بود که القا میکرد صهیونیستها شکست ناپذیر هستند و تا سال ۱۹۷۳ جنگی ایجاد نشد.
**در سال ۱۹۷۴ سازمان آزادیبخش فلسطین و یاسرعرفات مشی مبارزه با اسرائیل را به عنوان تنها راه رهایی انتخاب میکنند.
مصیب نعیمی مدیر مسئول روزنامه الوفاق میگوید عرفات و سازمان آزادیبخش فلسطین تنها نماینده در محافل عربی بود که به عنوان مبارز فلسطینی شناخته شد و به پیروزیهای خوبی در برابر صهیونیستها دست یافت، اما اعراب سازشکار با سناریویی که طراحی شده بود سعی کردند عرفات را به سمت و سوی باور شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی سوق دهند و مشی مبارزه وی را با مذاکره عوض کنند.
با همین سناریو نیروهای عرفات به سودان و تونس و برخی کشورهای منطقه پراکنده شدند.
عرفات هم از لبنان رانده شد.
از طرف دیگر و پس از آن زمینه رفاه برای سران سازمان آزادیبخش فلسطین در کشورهای عربی ایجاد شد و برایشان شرکتهای تجاری ایجاد کردند و به نوعی شرط ورود به عرصه بین المللی را کنار گذاشتن کامل مشی مبارزه تعیین کردند.
این شرایط باعث شد تا عرفات باور کند که شاید با روشهای غیر نظامی هم میتواند به اهدافش برسد.
**سازمان آزادیبخش فلسطین در سال ۱۹۸۸ حق موجودیت اسرائیل را به رسمیت شناخت.
مصیب نعیمی میگوید:عرفات فریب بزرگ را در اسلو خورد. زمانی که صهیونیستها وعدههای کاغذی دادند و عملا امتیازها را گرفتند مانند به رسمیت شناختن اسرائیل در سرزمین فلسطین در ازای تحت الحمایگی عرفات در رام الله.
**اعتماد عرفات به اسرائیل به سود فلسطینیها نشد.
صهیونیستها حتی به سازش کاران هم رحم نکردند، شواهد و مدارک حاکی از قتل عرفات به دست صهیونیستها است و این سرنوشت شاخصترین چهره محور سازش بود...
نعیمی افزود: صهیونیستها برای همه مبارزان یک سناریوی واحد دارند.
آنها سعی میکنند ابتدا مبارزان را با خود همراه کنند و پس از استفاده، انها را نابود میکنند.
این سرنوشت برای عرفات هم رقم خورد.
ازمایشاتی که در پاریس بر پیکر عرفات انجام شد بر قتل عرفات صحه گذاشت، اما نفوذ صهیونیستها در غرب مانع هرگونه واکنش منفی و ارائه اسناد جنایات این رژیم شد.
از سوی دیگر سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان میگوید:
سال ۱۹۸۲ زمانی که تعداد نیروهای مقاومت فقط چند صد نفربیشتر نبود، و بیش از یکصد هزارسرباز اسرائیلی به همراه نیروهای خارجی در لبنان حضور داشتند، امام خمینی در دیداری که با ایشان داشتیم به ما وعده پیروزی دادند.
نصرالله افزود: امام راحل گفتند " وظیفه شما اغاز مقاومت است، حتی با این تعداد کم، به خداوند تکیه کنید و به هیچ کس چشم امید نداشته باشید، بعداز توکل بخدا فقط به خود اتکا کنید، " و امام فرمودند: " من پیروزی را در چشمان شما میبینم. "
به گفته سید حسن نصرالله؛ در ان زمان برخی از دوستان ما تصور کردند حضرت امام میخواهندبا این سخنان به ماروحیه بدهند، اما به فاصله سه سال از این سخنان همگان شاهد ازادی بخشهای وسیعی از مناطق لبنان از اشغال رژیم صهیونیستی بودند و بعد ازان هم درسال ۲۰۰۰ نیروهای مقاومت ارتش اشغالگر را از جنوب اخراج و در سال ۲۰۰۶ شکست تاریخی را به این رژیم تحمیل کردند.
ما طی این سالها وعده صریح امام خمینی مبنی بر پیروزی مقاومت در اغاز فعالیت حزب الله را عملا دیدیم و همین امر از عواملی است که ُ. موجب شد من شخصا در باره سرنوشت مقاومت لبنان و پیروزیهای پیاپی ان اطمینان کامل داشته باشم. ".
اما تاریخ ۳۷ ساله روند مذاکرات محور اعراب سازشکار نشان میدهد گزینه مقاومت یگانه راه حل مقابله با زیاده خواهیهای غده سرطانی منطقه بوده و هست ...
صهیونیستها در سال ۲۰۰۶ در صدد هدف قرار دادن حزب الله بودند، اما شکست سختی خوردند.
سال ۲۰۰۸ صهیونیستها در صدد شکست مردم غزه برآمدند، اما مقاومت انجا هم به پیروزی رسید.
سال ۲۰۱۴ صهیونیستها یکبار دیگر از راه جنگ سعی کردند قدرت خود را به رخ بکشند و در ۵۱ روز نبرد نابرابر و با وجود کشتار ۲۲۳۰ نفر از زنان و کودکان فلسطینی ساکن غزه بازهم با شکست روبرو شدند.
دوسال و نیم بعد "یوسف شاپیرا" بازرس کل رژیم صهیونیستی در پیشنویس گزارش نهایی خود، نخست وزیر و وزیر جنگ پیشین این رژیم را مسئول شکست اسرائیل در جنگ ۵۱ روزه در باریکه غزه معرفی کرد و همچنین ناتوانی دستگاههای امنیتی اسرائیل مقابل نیروهای مقاومت فلسطین.
به هرحال برخلاف انتظار رژیم کودک کش صهیونیست و به برکت مقاومت، ۷۰ سال اوارگی هم نتوانسته است میل به بازگشت به سرزمین مادری را نزد فلسطینیها کم رنگ کند وهمین واقعیت، خواب را از چشم صهیونیستها ربوده است.
یکی از تحلیلگران عرب زبان در کنفرانسی با موضوع فلسطین خطاب به مهمانان حاضر در محل برگزاری کنفرانس گفت: راه ازادی سرزمین اشغال شد قطعا از لابی هتلها نمیگذرد؛ و این واقعیت امروز مسئله فلسطین است.
گزارش: اصلانخانی