رئیس سازمان غذا و دارو گفت: شرکتهایی که پیش از این خمیر مرغ تولید و بسته بندی میکردند و به شرکتهای تولیدکننده سوسیس و کالباس میفروختند، کماکان با ممنوعیت روبرو هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ رسول دیناروند با بیان این مطلب گفت: طبق توافق سازمان غذا و دارو، سازمان دامپزشکی و سازمان استاندارد، تنها شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس که خود دارای دستگاه جداکننده مکانیکی گوشت مرغ هستند، مجازند از این خط برای جدا کردن گوشت مرغ از قطعات استخوان استفاده کنند تا گوشت مرغ را برای تولید فرآوردههای سوسیس و کالباس خود به کار ببرند.
وی افزود: چنانچه این دستگاه به شکل غیر معمول استفاده شود و تنظیمات درجه در سرعت و شدت جداسازی گوشت تغییر کند، امکان دارد، قطعات غیرگوشتی از جمله استخوان نیز خرد و مخلوط شود. بنابراین با استفاده از خمیر مرغ مخالفت کرده ایم و هنوز هم مخالف هستیم زیرا امکان سنجیدن صحت و سلامت آن وجود ندارد.