خودکفایی تولید کره ۷ تا ۱۰ سال آینده
دبیر انجمن صنایع لبنی ایران در برنامه «روی خط بازار» رادیو اقتصاد با بیان اینکه کره مصرفی مورد نیاز جامعه همچنان از طریق واردات تامین میشود، گفت: خودکفایی تولید این کالا در ۷ تا ۱۰ سال آینده در کشور نمود عملی پیدا خواهد شد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ رضا باکری در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر چرا کره مصرفی در ایران تولید نمیشود، افزود: چربی شیر خام تولید داخلی ۳. ۲ درصد است در حالیکه این میزان برای تولید کره اقتصادی و قابل رقابت با محصولات خارجی حداقل باید ۴. ۵ درصد باشد.
وی اظهار داشت: معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی برای دستیابی به افزایش درصد چربی شیر خام و خودکفایی تولید کره از سه سال قبل اجرای پروژه اصلاح نژاد دام را در کشور کلید زده است.
دبیر انجمن صنایع لبنی با اشاره به اینکه برنامه اصلاح نژاد دام زمان بر است، اظهار امیدواری کرد نتایج این برنامه ۷ تا ۱۰ سال آینده در عرصه خودکفایی تولید کره به ثمر بنشیند.
وی در ادامه با اعلام اینکه در حال حاضر مطابق آخرین آمار وزارت جهاد کشاورزی میزان تولید شیرخام کشور ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تن در سال است، افزود: تولید سالانه شیر خام در ایران تا پایان برنامه ششم توسعه به ۱۲ میلیون تن و تا انتهای افق ۱۴۰۴ به ۱۶ میلیون تن باید باشد.
باکری اضافه کرد: مصرف سرانه شیر و لبنیات در کشور باید افزایش یابد به نحوی که این سرانه در ابتدای برنامه ششم به ۱۶۵ ودر انتها به ۲۲۵ کیلو گرم برای هر نفر در سال برسد.