چ مثل چمران؛
عروج دکتر مظلوم پاوه در مسیر دهلاویه
" خدایا از آنچه کرده ام اجر نمی خواهم و به خاطر فداکاریهای خود بر تو فخر نمی فروشم، آنچه داشته ام تو داده ای و آنچه کرده ام تو میسرنمودی، همه استعدادهای من، همه قدرتهای من، همه وجود من زاده اراده تو است، من از خود چیزی ندارم که ارائه دهم، از خود کاری نکرده ام که پاداشی بخواهم."
به گزارش سرویس فضای مجازی
خبرگزاری صدا و سیما؛ 31 خرداد سالگرد شهادت دکتر مصطفی چمران، شهیدی که در کنار مردم مظلوم پاوه ایستاد و نگذاشت این قطعه از سرزمین وطن به دست دشمن بیفتاد و خود یکی از مظلومان پاوه رقم زده شد. شهید چمران از قلب بیروت سوخته و خراب تا قله های بلند کوههای جبل عامل و در مرزهای فلسطین اشغال شده از خود قهرمانی های بسیاری به یادگار گذاشت و برای همیشه در قلب محرومان و مستضعفان جای گرفت.
موشن گرافیک از زندگی شهید چمران
شهیدی که در آمریکا تحصیل نمود ولی هرگز خویشتن خویش را فراموش نکرد و انقلابی بودن را سرلوحه خویش قرار داد . وی به مصر رفت تا عملیات چریکی یاد بگیرد ، به لبنان رفت تا علیه اسرائیل مبارزه کند . با پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی دیگر درنگ را جایز نمی داست و به وطن خود بازگشت و همچون یک چریک مسلمان مبارز علیه متجاوزان به وطن مبارزه کرد .
تربیت اولین گروههای پاسداران انقلاب در سعد آباد ، معاونت نخست وزیری ، حضور یک تنه در « پاوه» زمانی که نیروهای دولتی و ارتش وی را رها کردند و خارج نمودن کردستان از محاصره با فرمان امام و جانفشانی وی و شهید اصغر وصالی و دیگر رزمندگان اسلام ، وزارت دفاع و پاکسازی ارتش از نیروهای ضد انقلاب، نماینده مجلس تهران، نماینده امام (ره) در شورای عالی دفاع، حضور در اهواز به همراه مقام معظم رهبری ، آیت الله خامنه ای (نماینده دیگر امام در شورای عالی دفاع و نماینده مردم تهران در مجلس)، تشکیل ستاد جنگهای نامنظم در اهواز، ایجاد هماهنگی بین ارتش، سپاه و نیروهای داوطلب مردمی و ..... از فعالیتهای این شهید بزرگوار در زمان حضورش در ایران بعد از انقلاب اسلامی بود.
و بالاخره ... شهادت در را خدا در سال 1360 در جبهه های جنگ حق علیه باطل در مسیر دهلاویه -سوسنگرد نصیبش شد.
شهید چمران از زبان خودش