حمایت دولتی؛ بزرگترین آفت تولید
یک کارآفرین برتر در برنامه «روز از نو» رادیو اقتصاد حمایت دولتی را بزرگترین آفت برای بخش تولید دانست و گفت:: ایران از ظرفیتهای بسیار بالایی برخوردار است و میطلبد از این توان به نحو شایسته در مسیر تولید و اشتغال بهره برداری شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ محسن برکتین با اشاره به این جمله که ایران میتواند جزء پنج کشور فعال اقتصادی دنیا باشد، افزود: دستیابی به این مهم منوط به باور و همت عمومی، تلاش فردی، انضباط و برنامه ریزی است.
وی همچنین با تاکید بر اینکه توسعه فضاهای سرمایه گذاری در مملکت مستلزم تلاش و کوشش بیشتر است، اظهار داشت: توان اقتصادی میهن اسلامی در دنیا مثال زدنی است.
این کار آفرین برتر و پایه گذار یک شرکت دانش بنیان طعم و عطر با بیش از ۴۲۰ محصول تولیدی در ایران به رادیو اقتصاد گفت: این شرکت هم اکنون با الهام از طبیعت که زیباترینها و بهترینها را در خود دارد توانسته با تلفیق هنر، علم، خلاقیت و نوآوری طیف گستردهای از طعم و رنگهای طبیعی گیاهی را خلق و تولید کند.
وی افزود: شرکت مزبور در این زمینه با تکیه بر دانش، تلاش و خلاقیت متخصصان جوان، امکانات مدرن آزمایشگاهی و تولیدی و مطالعات وسیع میدانی چندین ساله در زمینه شناخت اقلیمهای متفاوت جغرافیایی و فرهنگی توانسته طعمهای متنوعی را برای مصرف در صنایع لبنی، نوشیدنی، شیرینی و شکلات، گوشتی، اسنک، سس، کنسرو و همچنین برای عموم مردم طراحی و به مرحله تولید انبوه برساند.
اشتغال آفرینی صنوف بدون تحمیل بار مالی به دولت نایب رئیس اول اتاق اصناف ایران در برنامه «روز از نو» رادیو اقتصاد گفت: اشتغال آفرینی برجستهترین نقطه قوت اصناف در کشور است.
جلال الدین محمد شکریه افزود: دولت برای ایجاد اشتغال در کشور باید برای هر نفر ۶۵۰ میلیون تومان هزینه کند در حالیکه هر واحد صنفی به طور میانگین در هر واحد برای ۲. ۳ نفر شغل ایجاد میکند.
وی تاکید کرد: به جهت ایجاد اشتغال در کشور و فراهم کردن بستر کار و تولید باید فضای کسب و کار در جامعه تسهیل و قوانین انگیزشی جایگزین قوانین فعلی شود.
نائب رئیس اول اتاق اصناف ایران با بیان اینکه اشتغال آفرینی صنوف در کشور مثال زدنی است، گفت:: این اشتغالزایی بدون تحمیل بار مالی به دولت بوده است.
وی در ادامه با بیان اینکه اصناف بزرگترین قطب کارفرمایی بخش خصوصی است، افزود: در حال حاضر سه میلیون واحد صنفی در کشور وجود دارد که هشت تا هشت و نیم میلیون شغل را در دل خود جای داده است.
شکریه اظهارداشت: اصناف ظرفیت ایجاد اشتغال افزایی فراوانی را در بطن خود دارد منوط به اینکه رویکرد انگیزشی به قانون کار و تامین اجتماعی در دستور کار قرار گیرد و نظام بانکی در خدمت تولید و اصناف باشد و از بنگاهداری بپرهیزد.
وی با بیان اینکه کم هزینهترین حوزه ایجاد اشتغال برای دولت حوزه اصناف است بر ضرورت حمایت جدی دولتمردان از این بخش تاکید کرد.