تضمین سلامت گوشت های عرضه شده در مراکز مجاز عرضه استان سمنان + فیلم
با اقدامات پیشگیرانه از مرحله تولید در دامداری ها تا کشتار وتوزیع درمراکز مجاز تاکنون هیچ مورد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو دراستان سمنان مشاهده نشده است .
حسن هاشم زاده معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان سمنان با بیان این خبر به خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما گفت : کنه منشا اصلی این بیماری است که از راه های مثل گزش دام های سبک وسنگین و تماس با خون کنه به انسان منتقل میشود گفت :
هاشم زاده افزود : درکشتارگاه های استان سمنان هم تجهیزات پیش فریز گوشت تا 24ساعت فراهم شده است تا سلامت گوشت مصرفی مردم تضمین شود.
وی به مردم توصیه کرد: ضمن خرید گوشت از مراکز مجاز پس از خرید ، گوشت را حداقل 24 ساعت و دل ، جگر و قلوه گوسفند را حداقل 48ساعت در یخچال نگهداری و پس از ان مصرف کنند .
دردهای عضلانی ،چشم ، کوفتگی ، خستگی ، تب و خونریزی بینی و دیگر نقاط از علائم ابتدایی ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو است و درمان این بیماری در مراحل ابتدایی امکان پذیر است .