شب قدر
شب قدر و زیارت سید الشهداء«ع»
هر بابی به سوی خدا گشوده میشود از باب سیدالشهداء(ع) عبور میکند و همه فیوضات از طریق ایشان نازل میشود.
به گزارش سرویس فضای مجازی
خبرگزاری صدا و سیما؛ در صحبتهای استاد سید محمدمهدی میرباقری آمده است: رزق ماه رمضان، خروج از بردگی شهوات است... «ماه رمضان ماهی است که انسان می تواند در آن به "فکّ رقبه" (آزادی) برسد،انسان در این ماه باید خودش را از دامهای شیطان و اولیاء طاغوت آزاد کند.
ظاهر این دامها شهوات است: «النَّارَ حُفَّتْ بِالشَّهَوَات». حقیقتاً کسی که به سمت این شهوات می رود و دل به این شهوات می بندد، دل به بردگی آنها میبندد و آن ها را میپرستد.
قرآن می فرماید که خودتان را با "اقتحام به عقبه" آزاد کنید؛ و این یعنی هرگاه به محیط ولایت اهل بیت(ع) و به محیط قرآن ورود پیدا کردید، خودتان را نجات دادهاید.
آن چیزی است که رزق ماه رمضان است و آنچه خدای متعال در ماه رمضان تقسیم میکند همین چیزها است». (استاد سیدمحمدمهدی میرباقری، ماه رمضان ۹۲)
اما شبهای قدر ،شبهای توجه به سید الشهداء است .
«چرا در اول رجب، نیمهرجب،نیمهشعبان، شروع ماه رمضان، نیمه ماه رمضان، شبهای قدر، شب آخر ماه، و شب عید فطر،یارت سیدالشهدا(ع) وارد شده است؟
«... شب نیمهشعبان شب امام زمان(ع) است، اما میگویند بروید زیارت سیدالشهداء(ع).
شب ۲۱ ماه رمضان شب امیرالمومنین(ع) است اما میگویند بروید زیارت سیدالشهداء(ع).
شروع ماه رمضان، نیمهاش، شبهای قدرش، شب آخرش و شب عید فطرش همه با سیدالشهداء(ع) است.
یعنی هر بابی به سوی خدا گشوده میشود از باب سیدالشهداء(ع) عبور میکند و همه فیوضات از طریق ایشان نازل میشود. هر کسی آستان سیدالشهداء(ع) را درک کرد آستان همه ائمه(ع) را درک خواهد کرد.» (استاد سیدمحمّدمهدی میرباقری، ۹۳/۳/۱)
«اگر کسی نتواند پای مصیبت سیدالشهداء(ع) بنشیند و واقعاً به نحوی وارد این وادی ولاء سیدالشهدا(ع) شود که کولهبارش بسته شود، حقیر راه دیگری نمیشناسم!
این وادیای است که از فضل خدا باز شده است. اگر کسی میخواهد از طریق فضل خدا وارد شود از وادی سیدالشهداء (ع) وارد بشود. کسی که وارد کربلا میشود خداوند با فضلش با او برخورد میکند؛ وگرنه حُرّ با آن جرمش که قابل مغفرت نبود. فضل خدا نه تنها او را بخشید بلکه او را به حُرّ تبدیل کرد. زهیر که عثمانی بود با وادی سیدالشهداء(ع) شد زهیر؛ و فرمانده لشگر امام حسین (ع)». (استاد سیدمحمّدمهدی میرباقری، ۹۲/۵/۵)
بگو چه شد که من این قدردوستت دارم .حمید برقعی