جلسات و کارگاههای آموزشی برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در شهرستان بهمئی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد،
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی گفت: با هدف پیشگیری از بیماری تب کریمه
کنگو گروه مهندسی بهداشت محیط و واحد پیشگیری از بیماریهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان
بهمئی سه جلسه شورای سلامت با حضور فرماندار و سایر ادارات،
کمیته درون بخشی شبکه بهداشت و قصابان و متصدیان رستوران و کبابی ها برگزار کرد. علی آبشنگ افزود: دامهای مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه
کنگو هیچ نشانه و علامتی از بیماری ندارند لذابه همه همشهریان
توصیه می کنیم برای پیشگیری از این بیماری از خرید هرگونه گوشت فاقد مهر سازمان دامپزشکی
خودداری کنند. وی با بیان اینکه قبل از مصرف گوشت تازه، گوشت را حداقل
۲۴ ساعت در یخچال با دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری کنند، ادامه داد: به عموم توصیه می شود در هنگام برش گوشت در منزل حتماً از دستکش استفاده کنند، چاقو و تخته مخصوص گوشت نیز با دقت شست و شو شود و در صورتی که قصد دارید
گوشت را به صورت کبابی مصرف کنید اجازه دهید گوشت به صورت تمام مغز پخت شود. سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی در ادامه به
قصابان و افراد درگیر با دام ها هشدار داد: نسبت به سمپاشی کردن بدن دام و اماکن دامی
اقدام کنند.