لزوم تهیه مواد غذایی با منشاء گیاهی فقط از مراکز معتبر
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای تهیه حلیم و شله زرد که در ماه رمضان مصرف بیشتری دارد فقط به مراکز معتبر که مجوز های لازم را از اصناف و وزارت بهداشت دارند مراجعه کنند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ نسترن محمدی افزود: مراکز مجاز و معتبر که در سطح شهر اقدام به تهیه و توزیع حلیم و شله زرد
می کنند باید مجوز های بهداشتی لازم را از وزارت بهداشت داشته باشند در غیر این صورت بازرسان وزارت بهداشت با آن ها برخورد خواهند کرد.
محمدی گفت: موادی که در حلیم و شله زرد از جمله گندم پوست کنده، دارچین، برنج، روغن، زعفران، شکر و نمک استفاده می شود نیز باید دارای مجوز های لازم از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو باشند.
وی ادامه داد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در محتویات حلیم ( روغن، گندم پوست کنده،نمک، دارچین و شکر ) و شله زرد (برنج، زعفران، شکر) و دیگر محتویات که برای خوش طعم شدن استفاده می شود با شماره 66405569 روابط عمومی سازمان غذا و دارو تماس بگیرند.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در پایان گفت: محتویات و مواد اولیه ای که شهروندان برای تهیه حلیم و شله زرد در منزل استفاده می کنند باید آرم سازمان غذا و دارو، تاریخ تولید و انقضاء، پروانه بهداشتی، نشانی و شماره تلفن شرکت تولید کننده بر روی بسته بندی ها درج شده باشد.