رنگ و بوی ماه رمضان در لارستان فارس+فیلم
مردم لارستان با آداب خاص، میهمان ماه خدا شدند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، ماه مبارک رمضان در در شهرها و روستاهای لارستان با آداب و سنت خاصی همراه است و مردم از مدتها پیش از ماه مبارک رمضان روزه گرفته و به پیشواز این ماه مبارک میروند.
لاری ها ماه رمضان را با پخت نان محلی و مناسب این ماه و آدابی مانند رمضونی آغاز میکنند و کمتر سفرهای در لارستان میتوان یافت که در ماه رمضان در آن سفره با نانهای محلی تزئین نشده باشد.
از دیگر خوراکیهای این ماه میتوان به پخت انواع حلوای محلی شامل حلوای مسقطی لاری، حلوای مقراضی، حلوای آرد و نان، حلوای یغدر، فرنی، حلوای نبات و حلوای آرد برنج اشاره کرد.
در ایام ماه مبارک رمضان ۲۵۰ مسجد و بقاع متبرکه و اماکن مذهبی لارستان پذیرای ۴۰ مبلغ هستند که کار تبلیغ آموزههای دینی را بر عهده دارند.