کامبیز دیرباز در نقش شهید جهان آرا
نویسنده و کارگردان نمایشنامه شهید جهان آرا گفت: تنها بازیگری که توانایی و قدرت ایفای نقش شهید جهان آرا را دارد کامبیز دیرباز است.
ایوب آقاخانی نویسنده و کارگردان نمایشنامه شهید جهان آرا در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما گفت: کامبیز دیرباز به
لحاظ فیزیکی و چهره راحت تر می تواند فاصله ذهنی و یا تصویر واقعی را پر کند و منظورم این نیست که شبیه سازی شود، از جنس کاری که در نمایش «تکه های سنگین سرب» کردم، زیرا مقصود من شبیه سازی بازیگر به شخصیت اصلی نیست.
وی افزود: شخصیت جا افتاده کامبیز دیرباز در سینما و تلویزیون و تجربه نقش های جنگی وی در آثاری مثل «دوئل» به من اثبات کرد که بهترین گزینه برای این نقش که هم محبوبیت مردمی داشته و هم بازیگر خوبی باشد و همچنین تصویر دوری از چهره ذهنیم به جهان آرا نداشته باشد، بدون تردید بهترین گزینه برای من کامبیز دیرباز است.
وی ادامه داد: ما در دوران تحصیل در مقطع کارشناسی همکلاس و هم رشته بودیم و حالا بیش از 20 سال است که منتظر یک همکاری مشترک و معقول در تئاتر هستیم و شهید محمد جهان آرا بهترین بهانه برای تحقق این آرزوی دوستانه سالیان دور است.
آقاخانی تصریح کرد: این نمایشنامه 3 شخصیت دارد و همزمان با هفته دفاع مقدس - نیمه دوم شهریور - در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روی صحنه خواهد رفت.
وی افزود: به زودی عوامل و نام اصلی این نمایش اعلام خواهد شد.