راه اندازی ستاد تولید و اشتغال در دانشگاه فنی و حرفه ای
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: ستاد تولید و اشتغال در دانشگاه فنی و حرفه ای با حمایت بخش خصوصی راه اندازی می شود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ ناصر شمس در نخستین نشست خبری خود در سالن همایش های دانشگاه فنی و حرفه ای افزود:
دانشگاه فنی و حرفه ای یک گنجینه ارزشمند محسوب می شود که ظرفیت بالایی دارد و در اشتغال نقش زیادی دارد.
وی ادامه داد: برنامه های دانشگاه در حوزه های تشکیل شورای راهبردی و اشتغال مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
شمس گفت: در بخش تشکیل شورای راهبردی، برنامه های دانشگاه در دوره های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تعیین شد که امیدواریم تا پایان مهر برنامه راهبردی دانشگاه به طور کامل عملیاتی شود.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای نقش اساسی در امر اشتغال دارد، افزود: در سطح کشور بیش از 2 هزار شغل از طریق دانشگاه فنی و حرفه ای ایجاد شده است.
شمس به راه اندازی ستاد تولید و اشتغال در دانشگاه اشاره کرد و گفت: با حمایت مجلس و بخش خصوصی در این ستاد به دنبال اشتغال همه دانشجویان هستیم.
وی با اشاره به حمایت200 میلیارد تومانی مجلس برای بازسازی تجهیزات افزود: با نوسازی تجهیزات به دنبال ایجاد اشتغال برای دانشجویان هستیم و هم اکنون 5 هزار کارگاه فنی و حرفه ای در سطح کشور مشغول فعالیت است که با حمایت دولت می توانیم تا پایان برنامه ششم خودکفا شویم.
شمس گفت: از طریق خیرین فعالیت های زیادی در سطح دانشگاههای فنی و حرفه ای شکل گرفت و خیرین فعال می توانند در تولید کارگاه های بخش خصوص سرمایه گذاری های زیادی داشته باشند.
وی در ادامه به طراحی وب سایت فروش مجازی محصولات دانشگاه فنی و حرفه ای اشاره کرد و افزود: از طریق سامانه فروش مجازی دانشگاه فنی و حرفه ای محصولات دانشجویان به فروش می رسد، همچنین آماده سازی دستورالعملی برای بحث مالکیت فکری اختراعات دانشجویان فنی و حرفه ای را در دست اقدام داریم.
شمس به فعالیت های دانشگاه در عرصه بین الملل اشاره کرد و گفت: هم اکنون با کشورهای آلمان، فرانسه، عراق و تاجیکستان برای حضور و فعالیت علمی دانشجویان و استادان وارد مذاکره شده ایم و از ماه مهر دانشجو های خارجی در دانشگاه فنی و حرفه ای جذب می شوند.
وی افزود: توانمند سازی کارکنان و اعضای هیئت علمی برای اشتغال، ایجاد دوره های آموزشی خاص متناسب با کارمندان، اعضای هیئت علمی و کارکنان از جمله فعالیت های پیش بینی شده دانشگاه است.
شمس با بیان اینکه 6 هزا ر و 300 عضو هیئت علمی و مدرس در دانشگاه فنی و حرفه ای مشغول فعالیت هستند که هزار و 860 نفر نیروی اداری و مابقی آموزشی هستند گفت: 3 هزار و 500 نیروی دانشگاه با قراردادهای 7 تا 27 سال در دانشگاه مشغول فعالیت هستند که با وعده های مجلس امیدواریم مشکل قرارداد این نیروها برطرف شود.
وی با اشاره به اینکه 700 نفر از نیروهای این دانشگاه استادان حق التدریسی هستند گفت: این افراد بیش از 10 تا 15 سال سابقه فعالیت در دانشگاه را دارند که قول حل مشکل این استادان از سوی مجلس صادر شده است.
شمس به برنامه های معاونت های دانشگاه اشاره کرد و افزود: راه اندازی 15 مرکز رشد در 15 استان در بخش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، آغاز ارتقاء وضع اعضای هیئت علمی دانشگاه، ساماندهی حوزه پذیرش دانشگاهی، فعال سازی ساختاری آموزش های خاص، استاندارد سازی دروس، راه اندازی کمیته های تخصصی در دانشگاهها، ساماندهی وضع نیروهای حق التدریسی و تدوین سند آموزش دانشگاهی در بخش معاونت آموزشی دانشگاه، رتبه بندی خوابگاه های دانشجویی، ایجاد رستورانهای آزاد، راه اندازی دفاتر مشاوره از جمله برنامه هایی است که در بخش معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مورد بررسی و تأیید قرار گرفته است.