طرح پایش برچسب گذاری محصولات مصرفی در کرمانشاه
طرح پایش برچسب گذاری محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی در کرمانشاه آغاز شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: این
![طرح پایش برچسب گذاری محصولات مصرفی در کرمانشاه طرح پایش برچسب گذاری محصولات مصرفی در کرمانشاه](/files/fa/news/1396/3/21/1076464_520.jpg)
برچسبها اطلاعات مهمی در اختیار مصرف کننده قرار داده و او را نسبت به سلامت مواد مصرفی مطمئن میکند.
دکتر شهریار مستوفی با بیان اینکه هر هفته ۲۵ محصول جدید پایش میشود گفت: این طرح تا پایان سال ادامه داشته و محصولات به صورت تصادفی انتخاب میشوند.
وی افزود: در این طرح در صورت وجود تخلف، دانشگاه علوم پزشکی پیگیریهای لازم را صورت داده و در گام بعدی موضوع از طریق مراجع قضائی پیگیری خواهد شد.
مستوفی گفت: برچسب محصولات آیتمهای مختلفی از جمله نام محصول، مواد تشکیل دهنده، تاریخ تولید و انقضاء، آدرس محل تولید و سایر موارد را شامل شده که در این طرح ۲۶ آیتم برچسب گذاری بررسی میشود.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: بر روی جلد برخی محصولات گاهی از تصاویر غیر مرتبط و یا عناوین اغراق آمیز مانند سالمترین و بهترین استفاده میشود که در طول طرح با اینگونه موارد نیز برخورد خواهد شد.