به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ مهدی میزبان در مصاحبه با رادیو اقتصاد با اشاره به اینکه فعالیت جامعه عشایر در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی است، افزود: با صرف منابع اندک و کمترین هزینه بیشترین نفع را به اقتصاد ملی دارند و از این جهت جزو مولدترین اقشار کشور محسوب میشوند.
وی اظهار داشت: متاسفانه به طور شایسته، ارزشهای اقتصادی عشایر در فرآیند برنامه ریزی و سیاستگذاری اقتصاد مقاومتی چندان مورد توجه قرار نگرفته است.
مهدی میزبان گفت: جامعه عشایری ایران با ۱. ۷ درصد از جمعیت کشور ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی داری را تولید میکند.
مدیرکل دفتر مطالعات جامع سازمان امور عشایر کشور گفت: عشایر جزء مولدترین اقشار جامعه هستند و بخش زیادی از تولیدات آنان در حوزه محصولات پاک و ارگانیک قرار میگیرد.
وی افزود: عشایر با کوچ و استقرار در مناطق دوره افتاده، سخت گذر، حاشیهای و مرزی کشور اغلب منابعی را به ارزش افزوده تبدیل میکنند که در صورت عدم بهره برداری به شیوه زندگی عشایری بیشتر بلا استفاده باقی میمانند.
میزبان ادامه داد: این قشر پرتلاش حافظان، میراث داران و حاملان ارزشها و فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی در حوزههای منطقه ای، قومی و محلی هستند.
وی در گفتگو با رادیو اقتصاد؛ جامعه عشایری را ظرفیتی قوی در اقتصاد مقاومتی و تولیدات اقتصادی دانست و بر لزوم توجه مسئولان به این قشر از جامعه تاکید کرد.
مدیرکل دفتر مطالعات جامع سازمان امور عشایر کشور جامعه عشایری را از بخشهای موفق در حوزه اقتصاد مقاومتی والگویی مناسب دراین حوزه قلمداد کرد و افزود: جامعه عشایری یکی از فعالترین و در عین حال کم توقعترین جوامع کشور هستند که سهم بسیار زیادی در تولید و اقتصاد کشور ایفا میکنند.