سرمربی تیم والیبال بانوان کارگر:
برای کسب سکوی نخست راهی لتونی می شویم
سرمربی تیم والیبال بانوان کارگر ایران گفت: با برگزاری اردوهای منظم برای کسب جایگاه نخست در رقابت های جهانی ورزش کارگری راهی لتونی می شویم.
اکرم رشیدی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما افزود: پنجمین دوره رقابتهای ورزش کارگری 23 تا 28 خرداد به میزبانی لتونی برگزار می شود و کاروان ورزشی ایران با 227 ورزشکار در 18 رشته ورزشی در این رقابت های حضور خواهد داشت.
وی گفت: والیبالیست های بانوی ایران با برگزاری اردوهای منظم به دنبال تکرار موفقیت در پنجمین دوره رقابت های جهانی ورزش کارگری به میزبانی لتونی هستند.
اکرم رشیدی افزود: تیم والیبال بانوان کارگر کشورمان در نخستین حضور در سال 2015 به میزبانی ایتالیا موفق به کسب سکوی سوم شد و امیدواریم در پنجمین دوره این رقابت ها جایگاه و سکوی نخست از آن ما شود.
وی گفت: البته تعداد تیم هایی که در این دوره از رقابت ها حضور خواهند داشت، هنوز نهایی نشده است، اما پیش بینی می کنم بین 6 تا 8 تیم شرکت کنند.
سرمربی تیم والیبال بانوان کارگر گفـت: تاکنون پنج اردوی سه تا چهار روزه را به دلیل وضعیت کاری بانوان والیبالیست به صورت نیمه متمرکز برگزار کردیم و در حال حاضر نیز آخرین مرحله اردو در تهران و پیش از اعزام در حال برگزاریست.
وی افزود: افسانه ایراندوست، افسانه فرهادی، سمانه کونشلو، غزاله نجاتی، شهنوش رضی، منا دریس محمودی، مرضیه باقری، شهرزاد مختاریان، منصوره عباسی و مرجان صادقی بازیکنان اعزامی ایران هستند که با سرپرستی مریم سرمست و مدیریت نژاد نائبی در لتونی حضور خواهند داشت.
وی گفت: 23خرداد زمان اعزام تیم است و 24 خرداد نیز نخستین دیدار ایران برگزار می شود و با توجه به طولانی بودن زمان سفر تغییر ارتفاع ، آب و هوا و زمان خواب، ممکن است برای بازیکنان مشکل ساز شود. فدراسیون ورزش کارگری تمام تلاش خود را برای اعزام به موقع بازیکنان به کار بست. اما به دلیل تعداد بالای ورزشکارانی که از ایران اعزام می شوند و نبود بلیت، تنها در تاریخ 23 خرداد امکان پرواز به لتونی وجود داشت.
رشیدی افزود: فشردگی برنامه برگزاری مسابقات و انجام دو دیدار در یک روز، دیگر مشکل تیم است که امیدواریم به رغم سختی پیش رو، نتیجه لازم را کسب کنیم.
رشیدی ادامه داد: قوانین رقابت های جهانی کارگری با مسابقات جهانی یا المپیک متفاوت است و نمی توان رقابت های ورزش کارگری را با دیگر رویدادهای ورزشی در جهان مقایسه کرد.
وی گفت: در دوره قبل رقابت های جهانی تعداد ورزشکاران اعزامی از ایران80 نفر بود و در این دوره تقریبا سه برابر شده است که این بیانگر بیشتر شدن انگیزه کارگران برای حضور در این رقابت ها است که برای رسیدن به این هدف نیز در طول سال با انجام تمرینات و شرکت در اردوهای مختلف سعی در افزایش آمادگی خود داشتند.
سرمربی تیم بانوان والیبال کارگر افزود: یکی از قوانین رقابت های جهانی ورزش کارگری، ملی پوش نبودن ورزشکاران است و در صورتی که بازیکنی ملی پوش باشد باید 3 تا 5 سال از زمان مسابقات ملی وی گذشته باشد. از طرفی برای ایجاد انگیزه بیشتر در بین کارگران، اعضای تیم والیبال بانوان کارگر کاملا از جامعه کار و تلاش انتخاب شدند.