دبیر فدراسیون وزنه برداری:
در فدراسیون جهانی حضور موثر داشتیم
دبیر فدراسیون وزنه برداری گفت: در انتخابات جهانی حرف برای گفتن داشتیم و دست خالی در این انتخابات حضور نیافتیم.
غلامرضا سیاهپور درگفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما افزود: بعد از کسب عنوان قهرمانی در رقابتهای قهرمانی آسیا و بازیهای کشورهای اسلامی بحث انتخابات فدراسیون جهانی مطرح بود. خوشبخاته در انتخابات فدراسیون جهانی هرچند ما نتوانستیم کرسی ریاست و یا دبیرکلی را از آن خود کنیم ولی در مجموع اتفاقات خوبی رخ داد و ما حضور تاثیر گذاری در این انتخابات داشتیم.
وی گفت: با این انتخابات بسیاری از مسئولان منتخب و افرادی که به آنها رای دادند متعهد شدند که اگر اتفاقی در بخشهای مختلف در آینده نزدیک رخ دهد مسئول هستند. برخلاف بسیاری از چیزهایی که گفته میشود افراد منتخب متعهدتر شدند تا با برنامه بهتر در جهت رسیدن به اهداف تعیین شده حرکت کنند.
سیاهپور افزود: نگاه من به اتفاقاتی که در انتخابات فدراسیون جهانی افتاد مثبت است. نزدیک به ۵۰ درصد از نگاهها معطوف به فدراسیون وزنه برداری ایران بود.
وی گفت: در این انتخابات حرف برای گفتن داشتیم و دست خالی در آن حضور نیافتیم. برای کسب موفقیت لازم بود برخی کشورها و کنفدراسیونها با برنامه جدی تری در عرصه انتخابات حاضر شوند ولی این اتفاق نیفتاد. هرچند که معتقدم این کمبودها به تجربه بزرگی تبدیل میشود تا در دورههای بعد کشورهای مدعی موفقتر پیش روند.
دبیر فدراسیون وزنه برداری افزود: نماینده ما در کمیته پزشکی با اختلاف آرا بسیار کمی نتوانست موفق به کسب کرسی شود. بعد از انتخاب آیان بسیاری از رقبای انتخاباتی جا خالی کردند و صحنه انتخابات را ترک کردند. ولی مرادی رئیس فدراسیون وزنه برداری ایران ایستاد و تا حصول نتیجه پیگیری کرد و نتیجه آن موفقیت بیرانوند در کمیته مربیان و تحقیقات فدراسیون جهانی بود.
افرادی که بجای آیان فکر می کنند و تصمیم می گیرند خودشان را اذیت می کنند
وی گفت: علی مرادی در رفتاری کاملا حرفهای بعد از انتخاب آیان به وی تبریک گفت و برایش آرزوی موفقیت کرد. هدف مرادی از حضور در این انتخابات کسب کرسی نبود. او از ابتدا به دنبال تحولات بود و با این هدف در انتخابات شرکت کرد.
سیاهپور افزود: مرادی در تلاش بود تا فدارسیون جهانی در اجرای برنامهها روند بهتری داشته باشد و اگر هدف دیگری داشت در این انتخابات شرکت نمیکرد. برخی اعلام کرده اند که برای کسب کرسی باید تعامل بیشتر با کشورها برقرار میکردیم.
وی گفت: واقعیت این است که تعامل تعرف خاص خود را دارد و بسته به این است که از چه روزنهای به آن نگاه شود. مبنای تعامل ارائه آگاهی و اطلاعات به جهان است تا به رشد وزنه برداری و مبارزه با دوپینگ کمک شود.
دبیر فدراسیون وزنه برداری افزود: ایران از مدعیان بزرگ این رشته است. در این انتخابات حرفهای زیادی برای گفتن داشتیم. تعامل یعنی اینکه ما آرا بسیار خوبی در کمیته پزشکی کسب کردیم و با اختلاف ۲ رای نتوانستیم موفق به کسب کرسی شویم.
وی گفت: اگر کنفدراسیونها و تیمهای انتخاباتی که قرار بود در این دوره در کنار ما باشند بعد از انتخاب آیان صحنه رقابت را ترک نمیکردند بطور حتم ما در کمیته موفق به کسب آرا بیشتری میشدیم. اگر نگاه علمی، فنی و تخصصی داشته باشیم متوجه میشویم که بعد از چندین سال حضور در انتخابات جهانی در مقایسه با برخی کشورها نتایج خوبی کسب کردیم.
سیاهپور افزود: متاسفانه همه سوالات و انتقاداتی که میکشود کارشناسی نیست هرچند که در این بین بعضی هم دلسوز هستند. اگر مطالبات دقیق مدنظر داشته باشیم و در راستای تحقیق نیافتن آنها سوال بپرسیم میتوان سوالات را کارشناسی دانست در غیر اینصورت نمیتوان اظهار نظرات را کارشناسی قلمداد کرد.
برخی دلسوزند ولی همه سوالات و انتقادات کارشناسی نیست
وی گفت: در این انتخابات نمیتوان فقط کسب کرسی و نتایج کامل را به عنوان نتیجه کلی در نظر گرفت و اظهار نظر کرد. ما در این خصوص هدفی داشتیم و با حداقل امکانات پیش رفتیم و از حرکت باز نایستادیم و عقب نکشیدیم.
سیاهپور افزود: نگرانی برخی دوستان معقول نیست. همانطور که قبلا هم تاکید کردم ایران یکی از شاخصهای فدراسیون جهانی وزنه برداریست و این موضوع را آیان بارها به زبان آورده است. افرادی که به جای او فکر میکنند و یا تصمیم میگیرند بهتر است به فکر خود باشند تا در اثر این رفتار اذیت نشوند و به خودشان آسیب نزنند.
وی درباره اعزام وزنه برداران جوان و نوجوان به رقابتهای جهانی ژاپن گفت: هم اکنون اعزام به این مسابقات و حضور تیم ملی بزرگسالان در رقابتهای جهانی آمریکا از مهمترین برنامههای پیش روی فدراسیون است. فردا (۱۷ خرداد) شورای عالی فنی جلسهای برگزار خواهد کرد تا گزارش انتخابات فدراسیون جهانی، نحوه رسیدگی به اردوی تیمهای ملی جوانان و نوجوانان برای حضور در مسابقات ژاپن مورد بررسی قرار بگیرد.
سیاهپور افزود: کمبود منابع مالی مشکلاتی را از نظر مکمل و تغذیه در اردوها ایجاد کرد که باید برطرف شود. در عین حال با توجه به مشکلات مالی درباره اعزام وزنه برداران با ترکیب کامل به این رقابتها تصمیم گیری خواهد شد. بنابراین این امکان وجود دارد که تیم با ترکیب کامل در این مسابقات حضور نیابد.
وی گفت: درباره تامین منابع مالی مورد نیاز فدراسیون معتقدیم که وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک همه تلاش خود را کرده است زیرا وزنه برداری چشک و چراغ ورزش است و بعد از المپیک هیچ رشتهای نتوانسته در مدال آوری با وزنه برداری رقابت کند. امیدواریم که امکانات برای فعالیت در این رشته ورزشی بیشتر شود تا وزنه برداران بتوانند با توان بیشتر و بهتر خود را برای رقابتهای جهانی آماده کنند.
دبیر فدراسیون وزنه برداری افزود: بعد از ماه مبارک رمضان اردوی تیم ملی بزرگسالان هم برگزار میشود و وزنه برداران میتوانند خود را برای رقابتهای جهانی آماده کنند. مشکل کیانوش رستمی و سهراب مرادی هم بزودی فعالیت خود را در اردوی تیم ملی از سر میگیرند. ما معتقدیم که با گذشت زمان بسیاری از مشکلات حل میشود و همه چیز طبق روال پیش میرود.