با رعایت نکات تغذیهای در روزهای ماه رمضان میتوان تشنگی و گرسنگی را در طول روز کاهش داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مسئول گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: در وعدهی غذایی سحریاز مصرف مواد غذایی
پر چرب و پرحجم خودداری شود زیرا این مواد غذایی به دلیل داشتن
پروتئین زیاد، سبب تحریک تشنگی در ساعتهای ابتدایی روز شده و روزه دار را
دچار تشنگی شدید میکند.
شناور افزود: باید از غذاهایی استفاده شود که بتواند انرژی روزانه را تامین و از افت ناگهانی قند جلوگیری کند. شناور توصیه کرد: روزه داران سعی کنند روزه خود را با یک نوشیدنی گرم و خرما باز کنند و از خوردن آب و نوشیدنیهای سرد پرهیز کنند.