پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری گفت:پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری موفق به ساخت سلول های پلیمری خورشیدی با استفاده از نانو کامپوزیتهای پلیمرهای رسانا شدند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، جواد حداد نیا افزود: پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری پس از حدود دو سال تحقیق و بررسی در مورد سلول های خورشیدی موفق به ساخت این سلول ها شدند.
او گفت: با توجه به در دسترس بودن انرژی خورشیدی در جایگاه انرژی تجدیدپذیر و ارزان، بهترین شیوه تبدیل نور خورشید به انرژی قابل کاربرد، استفاده از سلول های خورشیدی است.
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری افزود: ساخت و تولید شیشه رسانا اولین مرحله از ساخت این سلول های خورشیدی است که به همت تیم پژوهشی دانشگاه حکیم سبزواری انجام شد .شیشه های رسانا لایه های اولیه ساخت این سلول های خورشیدی هستند و نانو کامپوزیتهای پلیمرهای رسانا، مهم ترین قسمت این سلول و لایه فعال آن محسوب می شوند.
جواد حداد نیا گفت: این تیم پژوهشی به دنبال کاهش معایب سلول های خورشیدی و افزایش راندمان آنهاست تا این سلول ها را به کارآیی و عمر مفید مناسب و انعطاف پذیری بیشتر برسانند.
او افزود: در این طرح تحقیقاتی، یک دانشجوی مقطع دکترا و یک دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد گروه مهندسی مواد و پلیمر دانشکده فنی مهندسی دانشگاه حکیم سبزواری همکاری دارند.
دانشگاه حکیم سبزواری با حدود 9 هزار دانشجو دارای 139 کد رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی تا دکترا و 10 دانشکده است.