تالار کشاورزی بورس کالا میزبان عرضه ۲۶۹ هزار تن محصول
تالار محصولات کشاورزی بورس کالای ایران در معاملات امروز میزبان عرضه ۲۶۹ هزار و ۴۲۵ تن انواع محصول است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بورس کالای ایران، امروز ۲۶۱ هزار تن گندم خوراکی، ۴ هزار تن گندم دوروم، ۴ هزار و ۷۵ تن شکر سفید، ۳۰۰ تن روغن پالم، روغن خام آفتابگردان و روغن خام سویا و ۵۰ تن ذرت دانهای در این تالار عرضه میشود.
تالار فرآوردههای نفتی و پتروشیمی نیز امروز عرضه ۱۰۳ هزار و ۷۸۸ تن مواد پلیمری، مواد شیمیایی، قیر، گوگرد و اسلاک واکس را تجربه میکند.
تالار محصولات صنعتی و معدنی امروز میزبان عرضه ۲ هزار تن شمش هزار پوندی آلومینیوم، ۲۰۰ تن بیلت، ۱۰۰ تن شمش سرب آلومینیوم و ۱۲ کیلوگرم شمش طلای معدن زرشوران است.
در معاملات امروز همچنین ۴۱۳ تن رب گوجه فرنگی، شیر خشک، پودر نارگیل، قند کله و قند خرد شده در بازار فرعی عرضه میشود و تالار صادراتی نیز عرضه ۵۵ هزار تن انواع قیر و عایق رطوبتی را تجربه میکند.
پنج عامل مهم بر قیمت جهانی طلا
تحلیل اقتصادی مالتی فول نشان میدهد که قیمت جهانی طلا در شش ماه دوم ۲۰۱۷ میلادی تحت تاثیر ۵ عامل مهم قرار خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از بروس کالای ایران؛ از ابتدای ۲۰۱۶ تاکنون تقاضای طلا هم در بخش فیزیکی و هم سرمایه گذاری با رشد چشمگیری روبرو شده است. تقاضای فیزیکی در این مدت با رشد ۱۹ درصدی همراه بوده است.
بر اساس این گزارش تحلیل کارشناسان اقتصادی نشان میدهد که قیمت طلا در شش ماه دوم امسال بیشتر تحت تاثیر ۵ عامل مهم خواهد بود.
نخستین عامل مهم سیاستهای پولی فدرال رزرو آمریکا است.
سیاستهای فدرال رزرو تاثیر زیادی بر نرخ بهره اوراق قرضه و بازار پولی خواهد داشت. این نرخ بهره در اقتصاد آمریکا است که هزینه فرصت را مشخص میکند، به نظر میرسد افزایش نرخ بهره فدرال رزرو موجب تقویت ارزش دلار میشود.
فدرال رزرو در شرایط کنونی در حال اجرای سیاستهای سختگیرانه پولی است. نوسانات نرخ بیکاری و نرخ تورم تاثیر زیادی بر سیاستهای پولی فدرال رزرو طی ماههای آینده خواهد داشت.
عامل دوم و موثر بر قیمت طلا طی ماههای آینده نرخ تورم آمریکا خواهد بود. فدرال رزرو آمریکا دستیابی به نرخ تورم ۲ درصدی را هدف اصلی خود تعیین کرده است.
با افزایش رشد اقتصادی، فدرال رزرو عرضه پول را افزایش میدهد. این مساله میتواند در بلندمدت موجب افزایش نسبی نرخ تورم شود.
به طور طبیعی افزایش نرخ تورم موجب انگیزه بیشتری برای سرمایه گذاران خواهد شد تا طلای بیشتری خریداری کنند.
عامل سوم سیاستهای اقتصادی و مالیاتی دولت ترامپ است.
نگرانیهای سرمایه گذاران نسبت به سیاستهای دولت ترامپ میتواند تاثیر زیادی بر رشد تقاضای سرمایه گذاری برای طلا داشته باشد. هنوز نااطمینانیهای زیادی نسبت به توانایی دولت ترامپ برای تصویب برنامههای اقتصادی و مالی خود در کنگره وجود دارد. ترامپ قول داده است تا مالیاتها را کاهش دهد و میلیاردها دلار در زیرساختهای اقتصادی سرمایه گذاری نماید. ناتوانی ترامپ در اصلاح برنامه بهداشت و بیمه همگانی، تردیدهای زیادی را به وجود اورده است.
عامل چهارم و موثر بر قیمت طلا، نگرانی نسبت به تبعات برگزیت است.
اگر نگرانی نسبت به سیاستهای اقتصادی و مالی ترامپ را مهمترین نااطمینانی در شش ماه دوم امسال بدانیم، بی شک خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا دومین عامل مهم نگرانی خواهد بود. مردم بریتانیا تابستان گذشته به طور غیرمنتظرهای به خروج این کشور از اتحادیه اروپا رای دادند. ترزا مینخست وزیر بریتانیا اکنون ۲ سال فرصت دارد تا روند خروج از اتحادیه اروپا را نهایی کند و به توافق جامعی با سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا دست پیدا کند.
عامل پنجم و موثر بر قیمت طلا نیز وضعیت تقاضا و عرضه خواهد بود. شورای جهانی طلا اعلام کرده است که تقاضای طلا در سه ماه نخست امسال با افت ۳۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل روبرو شده است.
قیمت جهانی اونس طلا در حال حاضر ۱۲۶۹ دلار است.