طرح نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان لنده در ماه مبارک رمضان تشدید می شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد،کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک
رمضان و اهمیت حفظ سلامت روزه داران در این ماه، نظارت و کنترل بهداشتی بازرسان بهداشت
محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این ماه از قبیل حلیم، کباب،
زولبیا و بامیه ، شیرینیهای سنتی، نانواییها و مراکز عرضه خرما در شهرستان تشدید
میشود. فریبرز یاوریان توصیه کرد: شهروندان در هنگام خرید مواد غذایی بستهبندی
شده به پروانه ساخت با شناسه نظارت بهداشتی، تاریخ تولید و انقضای مصرف، نشانی دقیق
کارخانه تولیدکننده و سالم بودن بسته توجه کنند. وی با
اشاره اینکه بازرسی ها در دو نوبت صبح و عصر توسط بازرسان بهداشت محیط انجام می شود
گفت: بازدیدها به صورت مرتب انجام و در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی اقدامات قانونی انجام می شود. فریبرز یاوریان با تاکید بر رعایت بهداشت فردی و محیط،
نظافت محل کسب، بهداشت مواد غذایی بهویژه مواد اولیه محصولات، بهداشت ابزار و وسایل
کار افزود: صاحبان مشاغل مواد غذایی و اماکن عمومی باید در ماه مبارک رمضان مقررات
مربوط و توصیههای بهداشتی را رعایت و با ماموران بهداشت محیط همکاری کنند. کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لنده گفت:ظروف یکبار مصرف غیرگیاهی جمع آوری و از فروش مواد غذایی نظیر سمبوسه
و یخ در بهشت در فضای بازتوسط بازرسان بهداشت
محیط جلوگیری می شود. وی افزود: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف
با شماره تلفن 190 تماس و گزارش های خود در خصوص تخلفات بهداشتی را اعلام کنند.