پخش زنده
امروز: -
استفاده از دستگاه سنجش پرتابل در شیرینی پزی های چهارمحال و بختیاری فراگیر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز چهارمحال و بختیاری ؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان گفت : با استفاده از دستگاه سنجش پرتابل TPM تولید زولبیا و بامیه در استان استاندارد سازی می شود .
عبدالمجید فدایی افزود:
این طرح سال گذشته در تعداد معدودی از شهرستان های استان عملیاتی شد اما امسال
بصورت گسترده در سطح استان اجرا می شود.
وی گفت : با استفاده از
این دستگاه، میزان ذرات معلق ناشی از سوختن چندباره روغن و بار میکروبی در وسایل،
ابزار و سطوح پخت زولبیا،بامیه، آش و حلیم برای تیم های بهداشتی ناظر براحتی و در
سریع ترین زمان ممکن قابل تشخیص است.
فدائی با بیان این که
استفاده مکرر از روغن منجر به تولید مواد سرطان زا می شود، به مردم استان توصیه
کرد: در مواقع خرید زولبیا و بامیه به شفاف بودن و روشنی رنگ، نداشتن علایم سوختگی
و خرید از مراکز عرضه مجاز و بهداشتی توجه ویژه داشته باشند.