پخش زنده
امروز: -
پژوهشگران شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان نخستین بار در کشور موفق به طراحی و تجاری سازی سامانه نمک زدایی خودجوش از پساب ها شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان هزینه طراحی این سامانه را در پنج سال 10 میلیارد ریال بیان کرد و گفت: این سامانه توانایی تبدیل پساب های فوق شور صنعتی وشهری را با شوری بالای 20 هزار ppm به آب پاک و زلال و باشوری کمتر از 50 ppm دارد.
محسن حسینی، روش های متدوال برای استفاده از پساب های صنعتی و شهری را به دو روش فیلتری و تبخیری – تقطیری دانست و افزود: در طراحی این سامانه با استفاده از روش تبخیری- تقطیری بیش از 95 درصد از پساب ورودی به چرخه مصرف باز گردانده می شود.
وی کاربرد این سامانه را در صنایع فولادی ، پتروشیمی و پالایشگاهی بیان کرد و گفت: در این فناوری ابتدا پساب ورودی تحت خلا قرا رگرفته و در دمای محیط شروع به جوشیدن وتبخیر می کند و در فرایندی بخار ایجاد شده تبدیل به آب مقطر می شود.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود : بی نیازی به منابع حرارت برای تبخیر و منابع سرد برای تقطیر ، استفاده در صنایع مختلف برای حذف آلاینده های زیست محیطی ، صرفه جویی در مصرف آب صنایع وحساسیت نداشتن به شوری و املاح موجود در پساب ورودی به سامانه از مهمترین ویژگی های سامانه نمک زدایی خودجوش است.
سامانه نمک زدایی خودجوش با شماره 85644 در اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی به ثبت رسیده است.