به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فریدونکنار با بیان اینکه برنج نواحی شمالی ایران یکی از بهترین برنج ها در جهان است گفت: برنج طارم محلی فریدونکنار بهترین محصول در این استان محسوب می شود. محمدرضا ضیایی با اشاره به ویژگی های اصلی این برنج مانند عطر، طعم، درصد ترک خوردگی و میزان چسبندگی کمتر در مقایسه با ارقام دیگر برنج کشت شده در نواحی شمالی افزود: تغذیه سالم و استفاده کمتر از سموم و کودهای شیمیایی از دیگر مزایای برنج طارم محلی فریدونکنار است. وی با بیان اینکه با ثبت ملی نشان تجاری برنج فریدونکنار کشاورزان این شهرستان می توانند برنج های خود را همراه با نشان تجاری مربوطه به نقاط مختلف ایران ارسال کنند، افزود: بزودی از این نشان رونمایی می شود. همچنین رنگ سبز مرکز دایره نماد سرسبزی و کشاورزی، رنگ آبی دایره بزرگ تر نماد دریا، دانه های برنج در حاشیه دایره سبز نماد خورشید و کلمه برنج فریدونکنار در مرکز این خورشید قرار گرفته است.