تحقیقات جدید در آمریکا درباره اهمیت نمک در تغذیه
یک مرکز پزشکی در آمریکا در تحقیق خود، باورهای قبلی درباره ضررهای خوردن نمک را زیر سوال برد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما،به نقل تلویزیون العربیه، در حالی که سال هاست پزشکان درباره افراط در خوردن نمک هشدار می دهند و آن را «سم سفید» نامگذاری کرده اند، تحقیقات جدید در آمریکا این باور را زیر سوال می برد.
مرکز پزشکی «سنت لوک» که مرکز تخصصی تحقیقات قلب و گردش خون در ایالت میزوری آمریکاست در تحقیقات خود ثابت کرد خودداری از خوردن نمک، آسیب های زیادی به بدن انسان می زند. به گفته کارشناسان، خودداری از خوردن نمک باعث چاقی می شود و احتمال ابتلا به دیابت را هم افزایش می دهد.
افزایش احتمال ابتلا به بیماریهای قبلی هم از جملات مضرات نخوردن نمک است.
این تحقیقات همچنین به فواید ناشناخته ای از نمک برای بدن انسان اشاره می کند. نمک خاصیتی دارد که به بدن انسان برای تحمل زخم ها و حوادث کمک می کند. نمک همچنین باعث تسریع در بهبود زخم ها و سوختگی ها در بدن می شود.
تحقیقات این مرکز نشان می دهد تصورات رایج درباره ارتباط خوردن نمک با افزایش فشار خون نادرست است و در واقع 80 درصد از کسانی که از فشار خون رنج می برند، خوردن نمک تاثیری بر بیماری آنها ندارد.
این تحقیقات به این افراد توصیه می کند روزانه به میزان دو سوم قاشق چای خوری نمک مصرف کنند.