طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در این استان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما ازاراک؛ معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: به منظور تامین امنیت غذایی شهروندان استان، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان از ۶ خرداد تا ۶ تیر همزمان با سراسر کشور آغاز می شود.
محمد فتاحی یکی از دلایل اجرای این طرح را افزایش تقاضای فرآورده های خام دامی در بازار دانست و گفت: از اهداف این طرح تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی عرضه شده در سطح استان است.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی افزود: نظارت و بازرسی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در واحدهای کشتارگاهدام و طیور، سردخانه ها، مراکز بسته بندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه در راستای اجرای این طرح برعهده ۴۵ گروه ثابت و سیار در استان است.
فتاحی اعلام کرد: کنترل فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره به منظور ارتقای سطح بهداشتی جامعه با جلوگیری از عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی از اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موضوع را از طریق تماس با سامانه اطلاع رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان مرکزی اطلاع دهند.