موسوی مقدم:
صداوسیما از منابع مورد وثوق مورخان و تحلیلگران است
قائم مقام رئیس رسانه ملی : سازمان صداوسیما یکی از منابع مورد وثوق و مورد ارجاع مورخان و تحلیلگران خواهد بود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام سید رمضان موسوی مقدم در آئین رونمایی از مجموعه مستند قرارگاه بی قرار افزود: برای به تصویر کشیدن یک جریان تاریخی باید به سه موضوع نقل، نقد و نتیجه تاریخی آن توجه کرد و گاهی اوقات نقل نادرست یک واقعه تاریخی دردسرهایی ایجاد می کند.
وی از مجموعه عوامل تهیه کننده این مستند قدردانی کرد و گفت: قطعا چنین مستندهایی جزو اسناد بالا دستی صدا و سیما خواهد بود که باید از آن استفاده شود.
قائم مقام رئیس سازمان صداوسیما افزود: به هر حال صداوسیما از منابع مورد وثوق مورخان و تحلیلگران خواهد بود و امام (ره) در وصیتنامه خود فرموده بودند که آنچه بعدها از من نقل می شود نپذیرید مگر اینکه در صداوسیما موجود باشد یا پخش شده باشد.
موسوی مقدم ابراز امیدواری کرد: تولید و پخش اینگونه مستندها در رسانه ملی بیشتر شود.
تهیه کننده این مستند هم در مراسم رونمایی گفت: ما فهرستی حدود 700 نفره را آماده کرده بودیم که در نهایت موفق شدیم با 300 نفر از کارکنان، فیلمبرداران، مدیران، خبرنگاران و گزارشگران صداوسیما که در دوران دفاع مقدس نقش ایفا کرده بودند مصاحبه کنیم.
احمد شهرابی فرهانی افزود: از بسیج سازمان صداوسیما هم برای حمایت از تولید این مستند قدردانی می کنیم.
نقش آفرینی عوامل صداوسیما در دوران دفاع مقدس مستندسازی نشده است
قائم مقام رئیس رسانه ملی گفت: در بخش نقش آفرینی عوامل صداوسیما در دوران 8 سال دفاع مقدس باید مستندسازی صورت گیرد.
حجت الاسلام سید رمضان موسوی مقدم در حاشیه آیین رونمایی از مستند قرارگاه بی قرار (روایت نقش آفرینی سازمان صدا وسیما در طول 8 سال دفاع مقدس) در جمع خبرنگاران افزود: هنوز بخش های پنهانی از تلاش عوامل صداوسیما در دوران دفاع مقدس مغفول مانده و به تصویر کشیده نشده است.
وی گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، صداوسیما در حال تغییرات اساسی بود و با جنگ تحمیلی هم نوعی غافلگیری سازمان را درگرفت و هجمه های فراوان تبلیغاتی نیز از ناحیه استکبار جهانی علیه جمهوری اسلامی ایران صورت می گرفت که آن موقع نقش رسانه ملی بویژه رادیو در خنثی سازی جنگ رسانه ای بسیار بی بدیل بود و برنامه ای تحت عنوان بررسی رادیو های بیگانه، عقبه فکری دشمنان را بر ملا می کرد.
موسوی مقدم افزود: همه عوامل صداوسیما از قبیل خبرنگار، گزارشگر، نویسنده، تهیه کننده، کارگردان، تصویر بردار و صدابردار در روز های نخستین دفاع مقدس در جبهه ها حاضر شدند و انعکاس بسیار خوبی دادند.
قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما گفت: بعدها مستندهایی با تلاش شهید آوینی تولید شد اما یکی از خلاء های صدا و سیمایی که خودش تاریخ سازی می کند و هر تصویر و صدایی را ضبط و پخش می کند این است که نقشش به عنوان رسانه و کار معجزه آسایش مستند سازی نشده است.
وی افزود: در مستند قرارگاه بی قرار، نقش عوامل صداوسیما و فناوری های آن زمان صداوسیما بررسی می شود و قطعا برای نسل امروز اثرگذار است.