800 تن گوشت مرغ تولیدی کهگیلویه و بویراحمد در ماه مبارک رمضان در بازار استان توزیع میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، معاون بهبود تولیدات
دامی جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه مصرف ماهانه گوشت مرغ در استان هزار و 400
تن است گفت: گوشت مرغ مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان با هماهنگی با کشتارگاهها،
اتحادیه مرغداران و عاملان توزیع از سایر استانها تأمین می شود. محمد جعفر طالبیان افزود: سرانه مصرف سالانه گوشت مرغ در کهگیلویه و بویراحمد 24
تا 25 کیلوگرم است. وی از تولید سالانه 10 هزار تن گوشت مرغ در استان خبر داد و گفت: ظرفیت تولید
گوشت مرغ در استان سالانه 16 تا 17 هزار تن است.
طالبیان با بیان اینکه از مجموع 140 واحد مرغداری در استان 60 درصد فعالند ادامه داد:
در هر دوره امکان 2 میلیون و 520 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان
فراهم است که هر واحد مرغداری میتواند در سال چهار دوره تولید داشته باشد. پایین بودن تولید گوشت مرغ در کهگیلویه و بویراحمد در حالی است که این استان
713 هزار نفری با 2 میلیون واحد دامی درزمینه تولید گوشت قرمز خودکفاست.