بازرسی مستمر مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی در ایام ماه مبارک رمضان
مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبتها و ایام خاص گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط تحت کنترل و بازرسی مستمر بهداشت محیطی قرار میگیرند.

به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ سید رضا غلامی با اشاره به برنامههای سلامت در ماه مبارک رمضان افزود: کنترل و بازرسی مستمر از مراکز طبخ و عرضه شیرینیهای سنتی و مراکز طبخ و عرضه و فروش آش و حلیم و مواد غذایی مشابه و همچنین رستورانها و فست فودها از جمله برنامههای بهداشت محیط سراسر کشور است.
وی با بیان اینکه عوامل محیطی در بازرسیها با تجهیزات پرتابل سنجش میشود، افزود: بازرسی بهداشتی با همکاری دستگاهها و سازمانهای مرتبط ازجمله سازمان تعزیرات حکومتی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتحادیههای مرتبط مانند اتحادیه آش و هلیم، رستوران داران و چلوکبابیها و کبابیها و قنادی و شیرینی فروشیها انجام میشود.
غلامی گفت: همه اماکن عمومی، کنترل دخانیات اجرا و بازرسی بهداشتی از سامانههای آبرسانی نیز انجام میشود.
مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبتها و ایام خاص وزارت بهداشت افزود: کنترل و بازرسی بهداشت محیطی محلهای برگزاری مراسم افطار و سحری؛ به ویژه برای شبهای قدر با دقت و تأکید صورت خواهد گرفت.