به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ مسعودنیا در برنامه «کالای ایرانی» رادیو اقتصاد با اشاره به اینکه ۲۵۰ هزار جعبه شیرینی دچار مشکل نیز در این مدت معدوم یا روی ریل بازیافت قرار گرفته است، افزود: خوشبختانه بار میکروبی این اقلام از سه هزار و ۶۰۰ واحددر پنج سال گذشته به ۵۰۰ واحد در شرایط فعلی کاهش یافته است.
وی همچنین اظهار داشت: بعلاوه در این مدت وزن جعبههای شرینی نیز از ۲۱۰ تا ۲۲۰ گرم به وزن ۱۲۵ تا ۱۳۰ گرم در شرایط فعلی رسیده است.
کارشناس صنایع سلولزی و نساجی استاندارد تهران گفت: اجرای طرح کنترل انواع مقوای بهداشتی (تولید تا مصرف) از پنج سال گذشته در سطح این استان آغاز و همچنان با قوت ادامه دارد.
وی افزود: در این مدت جعبههای شیرینی و مقواهای بهداشتی به لحاظ بهداشتی، میکروبی و وزن تحت نظر و کنترل بازرسان این سازمان بوده و خوشبختانه نتایج خوبی نیز به همراه داشته است.
مسعود نیا اظهارداشت: مقوای مورد مصرف برای انواع مواد خوراکی از جمله شیرینیها در زمره مقواهای بهداشتی قرار گرفته و مشمول مقررات اجرای اجباری استاندارد است.
وی با بیان اینکه تمامی واحدهای تولیدکننده مقوای بهداشتی ملزم به رعایت استاندارد ملی ایران به شماره ۳۳۴۱ و قوانین و مقررات جاری سازمان ملی استاندارد هستند، گفت:: واحدهای صنفی و قنادیها ملزم به استفاده از جعبههای بهداشتی با علامت استاندارد هستند.
این کارشناس صنایع سلولزی و نساجی استاندارد تهران نظارت بر استاندارد مقوای بسته بندی مواد خوراکی (۳۳۴۱) در سطح استان را مثبت ارزیابی کرد و افزود: شاهد مثال این موضوع نیز ارجاع افزون بر ۱۵۰ پرونده تخلف جهت پلمپ واحدهای قنادی و جعبه سازی به دادگاه است.
وی در ادامه با بیان اینکه فعالیت این واحدها خارج از موازین و مقررات استاندارد بوده است، اظهارداشت: جعبههای شیرینی غیراستاندارد از لحاظ بهداشتی ظرفیت جذب بار میکروبی بالایی دارند و سلامتی مردم و به ویژه کودکان را تهدید میکند.