حدمجاز اسیدهای چرب اشباع روغنهای خوراکی ۵ درصد کاهش یافت
با تلاش سازمان ملی استاندارد ایران و سایر سازمانهای نظارتی و تولید کنندگان روغن، حد مجاز اسیدهای چرب اشباع از بیشینه ۳۰ به ۲۵ درصد در استاندارد ملی ایران شماره ۹۱۳۱ با عنوان "روغن خوراکی مصرفی خانوار – ویژگیها و روشهای ازمون" کاهش پیدا کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما از دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال: نشست شورای سیاستگذاری روغنها و چربیهای خوراکی به منظور کاهش میزان اسیدهای چرب اشباع در روغنها و چربیهای خوراکی، نشست تخصصی ارتقا و بهبود مستمر ایمنی وکیفیت روغن خوراکی مصرفی خانوار و همچنین تامین و تضمین سلامت مصرف کنندگان با حضور مسئولان و کارشناسان بخشهای مختلف دولتی و خصوصی در کرج برگزار شد.
براساس این گزارش، در این نشست موضوع کاهش میزان اسیدهای چرب اشباع در روغن خوراکی مصرفی خانوار در راستای استانداردهای سلامت محور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و حد مجاز اسیدهای چرب اشباع از بیشینه ۳۰ به ۲۵ درصد در استاندارد ملی ایران شماره ۹۱۳۱ با عنوان "روغن خوراکی مصرفی خانوار – ویژگیها و روشهای ازمون" کاهش پیدا کرد.
در این نشست، وحید مرندی مقدم، معاون نظارت بر اجرای استاندارد، گفت: سازمان ملی استاندارد ایران با همکاریهای بین بخشی بویژه تعامل و همکاری با سازمانهای نظارتی و انجمن ها، ارتقاء بهداشت، ایمنی و سلامت مصرف کننده به خصوص در زمینه مواد غذایی و خودرو را در اولویت قرار داده است.
زهرا عبداللهی، مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست از همکاری صمیمانه سازمان ملی استاندارد ایران تقدیر کرد وگفت: با همکاریهای صورت گرفته در ۲ سال گذشته، میزان قند، نمک و چربی در استانداردهای ملی ایران و رعایت آن توسط تولیدکنندگان انجام شد که اقدام مناسبی برای ارتقا سلامت مصرف کنندگان بود.